Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naši momci mogu igrati gdje hoće i bore se, dobri su, al sramota od našeg saveza je problem! A koji su jadnici majko draga, džaba nam i igrači i sve kad levati ne rade!
Ako Kuzmic bude ista valjao igrace za Srbiju. On i Nedovic su u GSW i realno je ocekivati da ga vidimo u srpskoj reprezentaciji.
Svaka cast, imamo 2 kosarkasa u NBA. To je ipak veliki uspjeh
DA ovaj KUZMIC je bas pravi bosanac puca od bosanstva.
Bosanac je regionalna pripadnost,nacionalnost mu je Srbin. I ti si Bosanac, iako se toga iz nerazumljivih razloga odričete.
Ognjen je BH drzavljanin i covjek je srpske nacionalnosti. Zar je to neki problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bosa i hercegovina ima jednog kosarkasa u nba racunaju se kosarkasi koji su registrovani u kosarkaskom savezu bh ista situacija je bila i sa radmanovicem i sa vardom i sadanilovicem koji su iz bosne a igrali su za srbiju tj jugoslaviju tj scg ps komentar nije obojen nacionalno nego na klixu nisu upuceni kako se gleda kosarkasko drzavljansto ako igrac zeli igrati za neku selekciju u kojoj nije rodjen on se ne smatra domacim igracem u drzavi u kojoj je rodjen to su pravila fibe i uleba ko npr mostarac bogdanovic koji igra u hr je hrvacki igrac a ne bh jer jel prijavljen u fibi kao hr igrac i prijavljen je u hr kosarkaskom savezu al haj valjda klik sa bi napucao citanost pise svasta svakakve gluposti koje veze sa vezom nemaju poz sa koseva :)
Klix je pravu informaciju rekao. Kuzmić će igrati za BiH ako ga pozovu
ne znam nesto i ne verujem u tu pricu na promociji rukija pevao je zvezdinu pesmu a i koliko ja sam upucen u kosarku a jesam bavim se njom kosarkasi iz rs su upisani u kosarkaski savez rs koji ima neku saradnju sa kss tj igraci koji su iz rs su registrovani u kosarkaskom savezu srbije uzmi savovica kao primer covek iy trebinja oblast rs je u kss registrovan
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
IDEMO KUZMIĆU,IDEMO TELETOVIĆUUUUUU