Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sasan Nemaju šta Turci puštat! Sada je sve na Emiru, ako se on izjasni da želi igrati za BiH, to je to..jer su Slovenci definitivno odustali od njega, ista situacija kao i s Vardom za kojeg je dozvolu dao srpski košarkaski savez. Turci jedino mogu vršit pritisak ne Preldžića jer igra kod njih, na druge stvari ne mogu uticati.
braco turci pustite nam Preldzica
Hejteri su placenici kojima je zadatak da vam zgade sve u zivotu, pa evo izgleda i kosarku! Nece im uspjeti, nasi momci se vracaju iz Litvanije s medaljom i postaju ponos nacije! 1. Spanija 2. Litvanija 3. Bosna i Hercegovina . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23. Izrael 24. Bugarska
Hejteri, staru vam svima pronosam, znate vec na cemu... EMIRE, DOBRODOSAO U DRZAVNI TIM I DONESITE NAM ZLATO !!!
cim je on iz zepca to ne valja QRCU dal bio musliman ili katolik ili pravoslavac sve ista ZEPACKA GO::::VNA
Ma klasicna ljiga sportska...
A ja Bosanca,a i covjeka inace. Malo bio Slovenac kada mu je trebalo, a kada mu vise nije trebalo i njih izdao. Pa bi malo bio Turcin, a ako ne ide, pa eto, haj, moze malo biti i Bosanac.
mogu oni vrsiti pritiske, al srecom turska nije jedina liga u kojoj on moze igrati...pritisci samo izazovu kontra efekat! sad nasi novinari trebaju fino da pitaju tanjevica i izica, zasto su toliko zapeli da otmu preldzica bosni??? izasto se vrsi taj pritisak...srecom uvijek klinjo moze spakovati kofere i put italije, grcke, spanije ;)
htio da podrzim mladog emira ma kako god on odlucio. iskreno se nadam da cemo ga gledati na evropskom prvenstvu u plavo-zutom dresu zajedno sa mirzom, kenanom, nemanjom i dr. međutim, svjestan sam i njegove pat pozicije u kojoj se nalazi. ljudi shvatite da on zivi od kosarke i da trenutno taj hljeb zarađuje u turskoj. siguran sam da ce turci, ako im bude jako stalo da igra za njih, vrsiti razne pritiske na njega. volio bih da im \"ne bude jako stalo\" :). konacno, ovom prilikom htio bih da pohvalim i rad generalnog sekretara haruna mahmutovića koji se grcevito bori za svakog igraca. ja bih licno volio da jos jednom pokusa vrbovati sutona jer smo tu \"najtanji\" ili da se nekako sredi drzavljantsvo lance williamsu. ovi drugi \"stranci\" nisu nam toliko neophodni pogotovo sto cemo ovaj put biti \"jaci\" za adnana hodzica i gorana ikonica koji su u odlicnoj formi, a igraju na istim pozicijama. ubjeđen sam da ovaj mladi tim moze napraviti nabolji rezultat do sada.
PG....Vasiljevic.......Gordic.......Nesovic (zamjena) SG....Domercant.....Djedovic....Ikonic SF.....Preldzic......Bavcic......Kojadinovic (zamjena) PF.....Teletovic.....Bajramovic.....Hodzic C......Varda......Kikanovic.....Jazvin (zamjena) Eto to je tih 15 igraca koji ce ici na Eurobasket (s tim da će presjediti i uletiti u slucaju povreda Nesovic, Kojadinovic, Jazvin) Na svim pozicijam pristojno pokriveni, dovoljno duga klupa konacno!
http://www.powerplaymanager.com/r519949 trenutno su sportovi hokej i nogomet, krajem godine dolazi rukomet, a uskoro i kosarka, F1, tenis, bejzbol,... jednom zaigrate, i necete moci prestati :)
Preldžić je IZDAJNIK. Zaista bih bio oprezan sa ovim momkom. Žepčaci su posebna vrsta ljudi, uz dužno poštovanje, ali su specifični u poimanju patriotizma. Emir Preldžić i braća RIZVIĆ su definitivno IZDAJNICI kada je BiH košarka u pitanju. Stoga, Mahmutoviću, pripazi se. Ti si u ovaj posao ušao punog srca ali samo budi oprezan - imaš koga imaš i elhamdulillah.
NEKONTAM KOJI CE NAM ON K.U.R.A.C. ON SE VEC SAM ODLUCIO DA JE SLOVENAC, A NE BOSANAC NEK IDE U P.M. I ON I ONI KOJI HOCE DA GA ZOVU U REPREZENTACIJU. IZDACE BOSNU, NETREBA NAM. S.U.P.C.I.N.A.
sve jedno hocel igrat za tursku ili ZA BIH, igrace za repku islamista, i vehabija.