Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mora jednom prestati, ili trebamo nestati. Hvala svima koji su dosad pomagali naše reprezentacije, ali ako ova država ne vidi koje mi bogatstvo u košarci imamo, ne treba nas ni biti. Što se tiče Juke, jedva čekam da ga vidim u reprezentativnom dresu, ako bude reprezentacije.
brat bratu, dosadan si vise i ti mahmutovicu.. kad god pozelis nekog publiciteta uhvatis se za slucaj Nurkic.. i da znas, da nam je u ovom trenutku vazniji Juka od tbe... hvala ti za sve, sto radis u nenormalnim uslovima ali vise ne padamo na tvoje emocije, imamo extra igrace i sve to treba samo staviti u jednu cjelinu i idemo po medalju!
harune koliko si ti para pokrao,djele se talovi po kafanama
Bravo Konakovicu, ti bi FIFA-u sjebao
Konakovic pokrade sve!!! Fuj gamad SDA ovaka😡😡😡😡😡😡😡😡. Gdje god dodje ruka SDA, sve propada. Prokleti nek ste svi vi iz SDA, SDP, SBB, SBiH i opet SDA
Harun Mahmutović je lopov isto kao i Konaković. Smradovi se uvukli u sve spore ovog društva. Nurkiću dok je ovaj smrad u KSBiH nemoj ni igrati za reprezentaciju, sve ti je oprošteno.
zbog cega je Harun lopov,,,?sta ce ukrasti lopte,,?,nije naš savez ko hrvatski srbski ili svaki normalan gdje se zna budjet i tranša od države,,,naš savez jarane finansiraju neki sponzori ili opštine i ko se smiluje da da koji dinar,,,zato stim pricama odjebi,,ili izvini možda ti znaš odakle namaknuti koju marku?