Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Red bi bio da se spomene i vijest vezana za Evroligu - Fener je eliminisao Zalgiris i plasirao se u polufinale (final four) Evrolige, dakle to ce za Zeljka Obradovic biti 18ti final four u karijeri. JEDAN JE ŽOC!
@akademskigradjanin3 A 15 od 18 je ostvario sa siromasnim balkanskim klubovima Da je vodio bogate Grke, Spanjolce ili Turke imao bi bar 30.
I ovaj Popovich pitu od govana pravi. Čuj Poeltl mu startni centar. Neki drugi trener bi sa ovakvim Spursima bio daleko od playoffa.
Sem Jokica svi su podbacili. Koliko je samo asistencija podelio a ovi sve ispromasivali. Onda je uzeo stvar u svoje ruke. Kad Jokic ode na 30+ to je znak da ovi drugi ne igraju dobro.
deset utakmica spava ,pa jednu briljira i sve tako.ovoga bi bosa tanjevic izbacio iz tima.
Denverov Westbrook. Provede sezonu pumpajući statistiku, ne ode ekipa nidokle. U njegovu odbranu, značajnije je efikasan i njegove asistencije imaju više smisla.
Jokić maksimalno koristi to što su ostali igrači Denvera prosječni i ispodprosječni igrači sa trenerom koji je isto tako druga liga u odnosu na ove trenere ala Greg Popovic. Ne kažem da je Jokić bezveznjaković, daleko od toga, samo se pitam šta bi bilo kada bi bio član neke ekipe sa dobrim bekovima ili krilima. Mislim da bi tada imao mnogo skromniju statistiku
@Mahnituovfan I ne očekujem to. Ti se prikloni većini, a ovo je moje mišljenje
Popovic bi i nase Sparse odveo do finala
Potpuno pogresna taktika Denvera , kad god Jokic da mnogo koseva oni izgube, a zasto pa ne moze on razigravati ostale igrace jer je centar, lopta se mora dato point- guardu da razigra citav tim a ovako on 43 poena a katastrofalno izgubili