Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast...Zelja mi je bila da igramo protiv Amerike i da ih pobjedimo.Nikada se nije desilo da Amerika da samo 7 poena u jednoj cetvrtini eto i to se desilo !!!
@LegioGerman ahahahaha jesi li mislio da se nasladjujes sa jos jednim porazom Srbije?E pa nece te...Vidis,kosarkasi su nas ponos.Ponos nacije!I da nista ne urade mi njih i dalje volimo,postujemo i uvazavamo i njihove pobjede i poraze.Imaju kredita,kontas?
@Bazel Jbg za neke je nebitno citavo SP pa tako i ova utakmica.Neki se ne mogu ni kvalifikovati a samim tim ni ispasti sa turnira.Svoje pobjede vide u tudjim porazima.Bolesti i frustracija imas koliko hoces.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa oni su i došli da pobijede Amerikance. Mission completed 😇
E jesu se raspisali i vec upisali zlatnu medalju.. Ma drago mi je sto su prizemljeni ma joj ja gustam
Živjela HR Herce Bosna.
Lako je pobjediti kad ne treba.
Znaci to je to finale :)
Kakvo je ovo prvenstvo? Kad je to počelo? Ko igra? Igra li Divac još?
@neverkombelizen Trinaesti Sarajevo Sberbank polumaraton je za nas najbitniji sport
Na kraju će ispasti da je bolje pobjediti Esadu u prvoj četvrtini nego osvojiti neku medalju
Čestitam
Americka ekipa nije imala motivacije kao protiv Francuske. Treba postovat druge a ne provocirati. I nije isto igrat za petog mjesta ili za prvaka svijeta... Srbi urlaju, cada skacu kao majmuni... pravi cigani
@djestsinalco355 za t0 je kriv trenar SAD-a
Nakon što je sinoć Vučić obljubio Papi Franji nježnik evo malo napretka. Sada Srbi nek pređu na Katoličanstvo da sve bude Hrvatska do Rumunije i Bugarske pa će im biti još bolje :)
PREKO MILVOKIJA
Već se uz gusle peva da su svetski prvaci
Pobiejdili su USA i hoće li sad dobit neku od medalja?
ovi ameri se polako ali postepeno raspadaju na sve strane
Odlično finale za 5. mjesto
Srbija nas interesuje isto koliko i Mozambik. Za nas je to sve inostranstvo!