Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas ljudi.. Jesmo mi prosli kvalifikacije, tu smo na eurobasketu.. Ali ne moze dalje, uigranost ekipe nije na nivou. Ako postoji timski sport onda je to kosarka, a mi smo veceras imali manje od 10 asistencija, jos gore je bilo protiv latvije! Žalosno, sta da se radi? Bar sutra imamo fudbalere da poprave situaciju! Naprijed BIH !!
Zao mi samo Mirze sto dolazi igrat' s ovim amaterima a mog'o ga drk.at cijelo ljeto i pripremat se lagano za Nba..
Realno nedostatak kvalitete. Mirzu i Aco cuva, jedino odskacu od ostalih Djedovic i Kikanovic.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tugaa,bravo za fanaticose
BadrRemy2 Aco nista nije kriv, za tvoju informaciju u KS Bosne nemaju feninga, jedini koji se javio da radi dzaba bio je Aco, koga ce nac ako Acu otjeraju, niko nece besplatno
Bavčić i dok je igrao za Bosnu Asa nije znao igrat. ...
Da mi je samo znati šta su ovi naši košarkaši radili na pripremama.Da kažem da su uvježbavali akcije nisu jer nisu u ove dvije utakmice odigrali ama baš nijedne smislene akcije.Da su uvježbavali šut pa valjda bi bili bar na 50%.
Popusili ste od najmladjeg sastava na prvenstvu...mladost koja ce stvorit veliku Srbiju. ;)
Ipak smo izgubili po 10, 11 razlike nismo se obrukali, pa i Litvanija je od Srbije izgubila, a Crna Gora od latvije
Bosna nema pleja ( kreatora igre ) i nema centra, to su dve najznačajnije pozicije u kosarci, Teletović je izuzetan igrač u izuzetnom klubu gdje ga hrane loptama gdje nije vođa i gdje nemora sve sam,inače van forme je lik u NBA je definitivno neostvaren doveden kao visoki igrač a dobar trojkaš novi Dirk Novicki a maša čitav obruč gledao mu prvu NBA utakmicu barem 4 potpuna promašaja i od tada klupa forma nula, bolje da se vrati u Evropi probao je ne ide nije baš ni NBA za svakoga trebaš imati taj stil igre. Centri da ne trošim reči. Đedović nije loš ali slab šuter i puno solira ali nema drugog rješenja, Gordić je solidan plej ali lik je Srbin i protiv Srbije mu se ne igra i i inače nema puno motiva kad igra za BiH kao i većina Srba iz RS realno. Ostalo s koca i konopca truba ali bolje od ovoga što se tiče rostera vjerovatno i nema, u kvalifikacijama Bosna je igrala dobro ali slabe su to bile ekipe. Uglavnom gledao sam pripreme rekao sam loše i nema ništa lupali ste mi minuse i evo sada
Kad igramo sa Srbijom?
Gledam po federalnim portalima, nigdje sem na SC ni riječi o neredima u Sloveniji, koji su započeli Fanatikosi. A ne daj Boze da su Srbi napali prvi, to bi bili feljtoni! Toliko o objektivnosti!
Danas je sve ludo u BiH Srbi navijaju za Srbiju, Hrvati za Hrvatsku a u Novom Pazaru u Srbiji za BiH. A kada igra Turska i Srbija ili Hrvatska, Bosnjaci navijaju za Tursku.
i sutra cemo od onih bogaljskih kretena izgubit'
sve i jedna slika, srbi il u skoku il imaju loptu!!! ccc, eeee moji dragonsi!
Trebali ste da angazujete nekog naseg trenera, oni su poznati po tome sto mogu da napreve pitu od govana, mi smo kosarkaska nacija, i nervira me forsiranje fudbala u Srbiji.
Sreca ne odigra Srbija pun gas cjelu utakmicu bilo bi 40 razlike.
Bavčić je najveći antitalent za košarku na Balkanu,u invalidskoj košarkaškoj reprezentaciji sjedio bi mi na klupi...znači pedala buraz,sramota!!!idi igraj košarku negdje u Lihtenštajnu ili Andori...a da ne spominjem pored očitog talenta još i zalaganje,htjenje i volju...repku jedino zaslužuju Teletović,Kikanović,Đedović,Pašalić i Perišić,ostali su greškom tu,i kada igraju unazade nas nevidjeno svojim učincima,ali to je nažalost u ovom momentu naša realnost,nema talenta,nema kalibra...
MI četnici
..pušite qrac NAMA BOŠNJACIMA!!!
Ma nemate vi racku vama je zdapi međ kracima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realno al veze mi nemamo nema tamo dva igraca koji zasluzuju biti na euro basketu.Jos je ovo i dobar rezultat moglo je biti i 20-25 razlike.Pa mi na guzove dobili Gruziju i kvalifikovali se i napravili od toga kao da smo u najmanju ruku razvalili Spance.Ali otrznjenje kod nas dolazi veoma brzo prva naredna utakmica i odmah vidimo gdje smo i sta smo.Sura Crna Gora ima bulju da nam razvali.
Samo je Wright bio na nekoj opasnoj drozi,nit zna šta radi,nit koji sport igra,nit gdje je čiji koš,e moj crnjo,što nam dohaka...