Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj Joka u jednom mecu vise nego nasa dvojica u 10 meceva skupa
dosta igraca su trenutno bolji od naseg u NBA lizi. taj joka nista posebno
Nek slusa baju
Srecan rekord Jokica,svima koji slave!
Biću totalno realan. Mirza i Nurke bi u Srbiji (a zna se ko je Srbija u košarci) ne samo imali mjesta, nego bi bi bili okosnica tima. A vi kako hočete. Budite sretni da imate dva igrača a imate ih još. Mogu napisati i imamo ih još, ali ova nesretna regija je baš takva, nesretna.
nije losa noc nego oni
kad je bila dobra?
Jokic je vec sada klasa. Nurkica ste vi koji ga pljujete i sjebali u glavu. Lik je generalno veoma dobar igrac. Potrefilo se da je Jokic na istpj poziciji, ali Nurkic ima sanse za karijeru u NBA. Boban Marjanovic je jos bolji od Nurkica pa opet nema mjesta u SA, trejdovan i eno ga, oporavlja se.
@neednolog U pravu si da je Juka dobar igrac i da ga sjebaje glava. Ali nisu on i Jokic isti tip igraca ni pozicija. Nurkix je statican Centar a Jokic je visoko krilo ( all around ) nesto kao Dirk sa primjesom Magica Johnosna. A sumnjam da ce nastavit karijeru u NBA Nurkic. Ili ce iduce otic u evropu ili u druho klub a tamo alo ne pokaze nista dedinitivno ide u evropu ( ako mu je dovoljno da bude klupa)
@Berserk Ne vjerujem da ce se vratiti u Evropu. To i ako se desi bice na jednu sezonu za masne pare. Glava je unazadila i daleko bolje igrače od Nurkića. Možda je do mene ili moje percepcije, ali meni se čini da on nije ni u pola fizički spreman kao npr, prošle sezone. Malo je oslabio u duelu, a o pokrivanju reketa da ne govorim. Možda je manja minutaža, ali prošle godine je letio po terenu, sada...ne baš
jusuf nurkic najveca seljacina na svijetu koji slusa baju nije ni cudo sto ne igra
skoro svi su seljačine. Njegovo je da igra dobru košarku a igra je. Ne leži mu stil igre u Detritu. Nurke je vanserijski košarkaš za evropke uslove i ima još da se igra...
Daj ba Mirza za 19 minuta bih i ja ubacio 3 poena, isto važi i za Nurkićevih 2 poena za 11 minuta
Jokic ce domirnirat NBA ligom. Samo ako ga ne budu dusili. O Nurkicu ne treba ni govorit. Ionako ce otic u Evropu i tamo trazit srecu. A za Mirzu sam vidio minutazu ogromnu nakon sto je Jabaro Parker pokidao ligament. Ovu nasu dvojicu prestajem pratit ( levati). Zato je jokic Mehlem na kosarkasku dusu.
steta zbog mirze..al i ekipa je u rasulu..kad ti lakersi koji su treca najlosija momcad lige u prvoj cetvrtini uvalja 47poena vidis da nesto ne funkcionira..nurkic i ne moze bolje..on je svoje pokazao kad je bio u pocetnoj
dobar je mali....to mali mislim zato sto ima 20 godina :))))
I SINE AKO SE DESI A DESIĆE SE, DA NESTANE SVJETLA I ISPRED I IZA TEBE, NE BRINI NASTAVI GDJE SI KRENO I RECI : NE MORAŠ NI SVJETLITI JE**EM TI MAJKU, NAĆU PUT U MRAKU SAM.ETO!!!
Ako nastavi tako,mozda ce Jokica zvati u reprezentaciju Srbije