Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U komentarima ste svi košarkaši. Ne igrate basketa ni ispred zgrade. Niste u stanju potrčati, strefio bi vas infarkt. Samo naprijed Mirza....
mirza airball nije bio zagrijan bice bolje drugi put majstore
Takvi smo ti mi kad ide onda ide a kad ne ide onda ga jebaji haveru.
Ovo je antologijski rekord, 3 VEZANA šuta, tj. 3 airball-a u nizu nikada niko nije ostvario, niti će. Došao je tiho i ušao u legendu. Welcome Mirza!
http://www.youtube.com/watch?v=7-sIJ_URnAA&feature=player_embedded seljaci moze se svakom desit,
Toliko nas je razveselio ovaj veseli bosanac da je to neopisivo. Kod nas u Ameriki danas su svi nasmijani, idu ulicom i kikoću se, neki se i drže za stomak od smijeha. Samo da napomenem da ovo još nije viđeno u istoriji NBA. Čestitamo veseli bosanac, uljepša nam dan, šta dan, godinu.
Ova tri airballa u minut ce zavrsit na Shaqtin' A Fool kao blooper godine, raja koja prati NBA podrobno zna sta je to, a to znaci da je Mirza vjerovatno zavrsio NBA karijeru. Steta.
evo dokaz da se moze desiti svakom, :)) http://www.youtube.com/watch?v=7-sIJ_URnAA&feature=player_embedded
najgore sto je toliko izgubljen Mirza da nakon ovog treceg corka stoji u reketu preko 3 sekunde defanzivno i samo gleda. sreca da mu ni tu nisu sudili 3 sekunde. nije nikad u odbrani bio dobar, spor je za nba, to je svima jasno, ali stvarno da je ovako pogubljen i u napadu je zacudjujuce. ni ja mu ne bih dao vecu minutazu, jer 35% za tricu ima svaka susa tamo, a on je doveden da pravi razliku u tom segmentu igre. jos kad bi igraci kao sto su marshon brooks ili blache bili malo nesebicniji, nebi odmoglo. bas igra sa pogresnim igracima Mirza, zao mi ga je i nadam se da ce raskinuti ugovor na ljeto jer ako ode u ljetnu ligu, nema ga na evropskom u sloveniji.
sta vi pricate mamu vam vasu retardiranu pokodi neki dan tricu iz okreta, metar dalje od linije za tri, gotovo sa zvukom sirene.. a vi papci nesto kenjate nemate pojma ...
hajde mirza majstore pokazi im!!!
I ja se pitam da li je rekord po promasajima? Jeste najvjrovatnije. Ne sjecam se da su ikad na TV-u prikazali da je neko tri opucao a da nisu obruc dohvatile u ovako kratkom vremenu. Cijela dvorana vice airbaaaallll, airbaaaallll triput zaredom, i navijaci su se umorili.
Realno, nismo mi za ove stojece sportove
JEL ovo rekord NBA lige u minuti??
Heheghe, Sabetov pulen, samo prangija bez moZga igrac
E parmaka, nas je, ali fakat parmak, samo bruka Bosnu.
Ovaogoga bi trebalo pod hitno voditi ocnom ljekaru,izgleda je kratkovid i trebaju mu ocale sa debelim staklima !