Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste ponos Bosne i Hercegovine. ❤
Bravo legendo!!!
Mislim da Francuska ima veći pritisak za sutrašnju utakmicu i tu je naša šansa
Treba pokušat kroz prvo poluvrijeme ako razlika bude osjetna za favorizovane Francuskinje, povući ručnu i odmorit prvu petorku. Onda fokus na 6 mjesto jer donosi svjetsko prvenstvo gdje je slabija konkurencija. Tu imaš SAD i Australiju i 6 evropskih ostalo potanko možda još 1 do 2 jače ekipe. A ovo je mlada ekipa koja na svjetskom može napast plasman na O. Igre.
Zna li neko gdje da gledamo tu utakmicu protiv Francuske???
I na komentarima i na reakciji se vidi kako smo mi jedna nesportska nacija. Vec se svi halalili, kao treba biti “realan”. Realno imamo ekipu za završnicu, obo je jedna utakmica, koliko god francuska bila favorit, postacemo prvaci samo ako sve pobijedimo i to je to. NAPRIJED BOSNO
Potpuno si upravu a i ja sam optimista pobjeda je naša
AKO BUDEMO U PRVIH 6 IDEMO NA SVJETSKO PRVENSTVO ❤️🇧🇦
komsic im.odbio pomoci i dati novac za pripreme a prvi ih uzima u usta i skuplja pokene na racun kodarkasica
pa konju rs je BIH
Već je postignuto jako puno, tako da ne trebate da budete opterećeni - odigrati srcem, bez pritiska, pa šta bude. U slučaju poraza, pokušati izboriti plasman na svjetsko, a ako ni to ne bude išlo, opet super! Svaka vam čast!!!