Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi momci su trenutno neonska rasvjeta u ovom tunelu i tmini! p.s. a sto to nurkic nije cestitao mladjim kolegama...
Kako je ovo lijepa slika, kao iz nekog holivudskog filma kad odrastu pa se kasnije prisjecas kako su nekad mladi harali :)
Da je svako po marku dao sinoc, bolje bi bilo nego ona guzva! Mi volimo njih, ali u pare ne diraj!
ljubi ih brat ali necemo ih valjda i u halu pratiti :)
Sikiraš i Musa su izgleda pravi jarani, da se drugi ne ljute, ali njih dvojica su na svakoj slici jedan pored drugog........nadam se momci da ćete rasti zajedno i imati mnogo ljepšu budućnost od nas koji to nismo imali. Čuvajte odgoj koji trenutno imate i živjet ćete život bez mnogo stresa i sličnih gluposti. Želim vam mnogo reće nek ste živi i zdravi, jer smo sinoc zbog vas bili mnogo ljepši i srećniji.
ALA YEBOTE JES OVA KISA ZAPRLA KOLKOJEZAHLADNILO GARANT NEMRE NIKO DOC HAJMO MI SVI KOD JOVANA U KAHVANU YEBOTIOVO
NEMAVEZE MORE GDJE GOD SE STIGNE, YA CU PONJET MEZE TI PONESI OKLAGIJU DA NAM PITU RAZVIJES SAVIJACU JEDNU JEL MORE
SAMO TI NJU NAMA SMOTAJ ONO KO PODSACEMZNAS IMA FINIH JUFAKA KOD KLASA JATOKUPIM ZA MARKUDVI ONO POAKCIJI KAD BUDEZNAS EO SACU JA OZGARA SLETIT DAKUPIM PANAM SKUAHJ PITU JEL MORE TAKO GOSPODZO
PRIKAŽI ODGOVORE (6)