Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikako da prezalim nasu reprezentaciju.kad vidim kako Litvanci pobjedjuju i pobjedjuju.samo mi se jedno pitanje vrti u glavi gdje bi nama bio kraj da je Mirza pogodio tricu protiv Litvanije?
hmm dokle smo mi samo mogli dogurat pa cak i osvojiti sa vise truda :/ ne da nam se jbg :/
velika šteta za bh reprezentaciju, na kraju ispade da nam je malo falilo da izbacimo finalistu EP
ja ih volim, cijenim i postujem isto ko' da su u finalu... acini zmajčeki
Mislim da je ona pobjeda protiv Litvanije bila posljednja lekcija ove prirode, iz koje se treba izvući pouka da se plasman u naredni krug treba osigurat u PRVE tri utakmice, a ne u posljednje tri.
Bosna i Hercegovina će se moći pohvaliti da je pobjedila evropske prvake!
Jbg bice bolje. Ali zato idemo u Brazil. Hajmoooo Bosnooooo, a Boga mi i Hercegovino...
da prevedem sa litvanskog, kazlauskas kaze: bosanci su nam pokazali kako se igra kosarka za finale EP. vozdra
Ma vi ste kar'ne za nas... VOLIM TE BOSNO!
Najčešće podržavam manje zemlje na takmičenjima pa ću tako i navijati za Litvaniju u finalu. Sretno protiv Francuske/Španije.