Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tek prva prava sezona za Juku, stabilizirao se, a biće još bolji ako ga zdravlje posluži. Ono što je dobro, on i dalje napreduje, vidi se da radi na sebi, kad se sjetim kako je prije šutirao poluhorog, kao da je lopta vruć krompir. Danas to radi sa puno više osjećaja. Mislim da on može još popraviti učinak i postati prvi All Star igrač iz BiH.
On se tek poceo razvojat sljedecu sezonu ce biti jos bolji i konstantniji
Dobra je utakmica bila OKC-Portland. Jusuf je dobro odigrao i u porazu protiv Bostona, utakmicu prije a protiv OKC-ja jos bolje. Wesbrooka je obranom natrjerao da se vrati nazad par puta i odustane od sprinta prema kosu.
Juka može napredovati samo ako se oslobodi mentalnih granica koje ga itekako sputavaju u igri..Ali ima vremena za njega, ako je sad ovakav ne mogu ni zamisliti kakav će da bude kad se sto posto oslobodi treme i još poradi na svojoj igri...
dobar Nurk a najbolje igra kada ga naljute
"Nurkić može da asistira, blokira i postiže poene".Pa on bi mogo profesionalno igrati košarku.
ko mu y mater
nurk the turk
hahaha nisam fakat tako mislio nego se slaze sa americaniskim hahhahahha jeziko nuruuurk the tuuurk :(
Nurkic je kljusina sa niskim kosarkaskim IQ.
jel fakat ti mu ga mjerio :=)
po meni jusuf moze vise ali nesto ga koci mozda gubitak kilaze ali u svakom slucaju osvjetlao je obraz svim bosancima...
@arjuuTOKINGtumi jbo te on u guzicu kad budes krepavao od ospica.