Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spars igrao s najboljim ili najlošijim dobije 5-6 razlike na guzove, biće da Bajramović i Peršić neće da se troše više od onog što treba za pobjedu. Ipak, ima tu i rekovalenscenata i prospekata koji prolaze prva seniorska iskustva, treba imati strpljenja i znanja sve to posložiti. Međutim bila bi šteta da ova ekipa Sparsa doživi neuspjeh ekipe iz prošle sezone
Šta ćeš, mnogi dobri su otišli, prošle godine je malo nedostajalo da se Široki dobije, pogotovo u onom porazu od 1 razlike u gostima. Mnogo sobrih igrača otišlo, ali ova sad ekipa sigurno može do 15-0 kao ona prošlogodišnja, ili čak postaviti novi rekord bez poraza. Za ligu 6 trebaju pojačanja ako se planira osvojiti, ja vjerujem da će ih i biti.
gledaj legendarnog Bajramovica