Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kazu da su drugi rasisti
WHITE POWER! STOP BBC!
Od bjelog smeca je krenuo rasizam. Nisu crnci dovozili bjele robove nego bjelci crne.
Na žalost zadnjih godina veći rasizam dolazi od crnaca nego bijelaca. Bio svjedok puno puta. Znao igrati fudbal samo sa crncima. Uvijek me zvali white boy. Meni nije smetalo. Ali znao sam da sam nekoga nazvao crncem naljutili bi se. Na žalost zbog rasizma od bijelaca razvili su neki kompleks niže vrijednosti te vide rasizam gdje ga i nema. Naravno ne svi
Lijepi su oboje. Dobar bi par bili. Insan- insan, svima nam je krv crvena.
Ljubomorne i zavidne duše
Ne znam sta kazem, vidim kako se ponasaju javno na polju ne svi Ali meni se cini velika vecina njih hodaju mimo ostalog svijeta na ulici, svi desnom stranom oni lijevo da li hodali ili vozili auto, pa se oblace onako upadljivo, pa galame na svom jeziku u zemlji gdje su primljemi, pa se sprdaju misle svima su smjiesni it's. it'd stvarno ne znam al ne stvaraju lijepu sliku o sebi.
Amrika sta ces. Njima crnci jos uvijek dobri samo za branje pamuka. Nacija bez mozga.
Smiješno ali skoro pa svi crnci koji imaju bar malo novca, biraju bjelkinje kao žene, čak kažu da ne žele uopšte da se zabavljaju sa crnkinjama jer ih one ne privlače. Azijati žele bjelkinje i opsjednuti su sa njima, Crnci žele bjelkinje, sve rase zavide bijeloj rasi na izgledu, nije teško zaključiti da je bijela rasa jako poželjna i da je treba čuvati.
Eto vam BLM terma vam bemje! Treba to sve dobro izbicovat 😂
Da imaju oni moc kao Sto bijelci imaju gore bi im bilo nego Sto bijelci rasisti cine njima.
Biće, biće. Prognoza je da će oko 2050 imati više crnaca nego belih u americi.
Nace mali sebi estonku,ukrainku,mokdavku
Dogurao je do toga da moze izvodit bjelkinje..bravo Petko! 👏
Ja bih nesto drugo sa njom
sta je sporno. i ja bih je izabrao
Pa crnci su veci rasisti od bijelaca, vecinu bijelaca zaboli dupe jesil crn, ruzicast, crven, bijel, zut...
Dokaz da BLM je bila cista propaganda...
Zasto svi mediji promovisu rasno mjesanje i misle da je to nesto dobro?
Zato što je u progresivnoj ideologiji bijeli heteroseksualni muškarac označen kao najveće zlo. Takve ideje se razvijaju 70-tih, 80-tih godina mahom po američkim univerzitetim postkolonija teorija, kritička rasna teorija, zatim po raznim odsjecima za ženske, feminističke, rodne, LGBT studije. Danas ovo što gledamo samo je aplikacija takvih ideja.