Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je mogo je za 4 minute 4 promasit ovako je plusu jedan minut hahahaha
To Musa kralju zasluzio si na All star igart.
Jesam ti pričao za malog Musu??EEEEH.........
a kad LeBron ima los dan..to nepisete.. :)
kada ima los dan prosjek mu je 23poena, 7 asistencija 7 skokova :)
Ha ha više ce te fule izbrojati al neka i to je vijest....mali svakako ubi lovu tamo
Musu digli u zvijezde jer je kao momak koji ima 16 godina osvojio evropsko prvenstvo. U tim godinama bio je razvijeniji, imao je fizicku prednost, i dosta dobru ekipu sa camparom i sikirasem. Sada kada je dosao u pravi svijet vidi se da nije potencijal za kakvog ga se smatralo. Kroz par godina ce igrati euroligu u nekom osrednjem klubu, tipa bayern gdje igra i drugi nas igrac od koga se ocekivalo da ce biti svjetska zvijezda.
GOAT
Musa je najkorisniji timu kad ne igra nikako
Moglo je i gore, znalo je biti i 9 promasenih...glavu gore Musaa.
Harden kad se ispromasi na tekmi ostane poslije pa vjezba a nas musa u rangea jalu odvrne i gas. Moras se uozbiljiti momcino ako hoces nesto da napravis. Ili si ipak dosao samo da pare uzmes