Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo vise nije nalik na onaj all star koji sam pratio od pocetka 80-ti do polovine 90-tih. Eh kakve su to utakmice bile. Nije se dolazilo da se cirkuzira vec se krv pustala za cast istoka ili zapada. Zavrsetkom ere Jordana, iz godine u godinu ovo postaje cirkus, a vrhunac se desio ove godine kad se napustila forma istok-zapad. Unistili su NBA zbog cirkuziranja.
a ofiran si bgm eto toliko pratis all star da ni ne znas da se ovaj format prošle godine uveo, a ne ove..
@IzaOblaka E nek si mi rekao. Velika razlika u pm jel od prosle il ove godine. Fino sam napisao kad je to valjalo, od tad i ne pratim. Bacim pogled i svake godine razocarenje vece. Pogledaj malo na youtube kako se igralo, imas sve utakmice snimljene, samo prstom klikni na mis pritisci play. Nije svijet nastao tvojim rodjenjem
Bezveze... Nisam mogo ni na youtubu pregledati reprizu
" sutnuto" hahaha, otvori se zemljo...
Okreće se kolo sreće..
Ja mislio da je takmicenje u trojkama bilo jucer, prekjucer..... Ovo All Star game???