Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne funkcioniše to u košarci baš tako. U jačem timu igrač koji je bio prvi šuter i prvi skakač sigurno ne bi bio i prvi tricaš. Nema teorije da pokriva sve ove pozicije. Većinu lopti bi trošio Lebron. Love bi bio njegov Robin i to svako zna. Dva podjednaka igrača su rijetka i nadmetanja rijetko donesu korist (izuzetak Kobe i Shaq). Westbrook ne paše Durantu (titule ni na vidiku), Antoine Walker i Paul pierce nisu napravili ništa, kao ni Marbury i Garnett. T Mac i Vince takođe. Neko mora preuzeti manje glamurozne zadatke i siguran sam da bi Love u Cavsima šutirao znatno manje iza linije 3 poena.
Kevin Love je sjajan skakač, ali nije istina da je sjajan šuter za 3 poena. Često šutira ali mu je statistika u tom pogledu daleko lošija od dobrih šutera. Kroz karijeru svega .362 a to ga recimo ove sezone svrstava na 61 mjesto u ligi a to nije sjajno već je OK za krilnog centra.