Košarka
2

LeBron James želi Kevina Lovea u Clevelandu

Totalsport
Foto: EPA
Foto: EPA
Onoga dana kada se LeBron James vratio u redove Cleveland Cavaliersa postalo je jasno da će se početi slagati ekipu koja će kandidirati za naslov NBA prvaka.

Svoj glas u njenom slaganju, i to poprilično glasan, ima i najbolji košarkaš današnjice koji je čelnim ljudima kluba iznio i svoju želju. Ostvari li se, redove Cavsa napustit će Andrew Wiggins, prvi izbor ovogodišnjeg drafta, a pojačat će ih Minnesotin All-Star Kevin Love.

Pretpostavlja se da će Wiggins jednoga dana biti dobar igrač, smatra ga se All-Star materijalom, međutim, u ovom je trenutku još uvijek "sirov" i miljama udaljen od realizacije svog potencijala. S druge strane, Love je potvrđen igrač koristan na pozicijama krilnog centra i klasične petice, ujedno i sjajan šuter za tri poena, koji bi zajedno s Jamesom i Kyrieom Irvingom činio trio spreman za velike stvari.

Podsjetimo da je James potpisao s Cavsima dvogodišnji ugovor uz mogućnost raskida nakon prve sezone. U interesu je Clevelandu da ga zadrži, a ispunjavanje njegovih želja svakako bi im pritom pomoglo.