Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma 500 kg i moja seka pogura i povuce ,,, ali on je LeBron j*ebeni James ... I ja sam 203 cm i imam 115 kila pa povucem ocevu vektru al ja nisam LeBron j*ebeni James !!
bas se pitam cime vas je otac hranio pa ste tako svi u porodici jaki?
Sa sekom je bila sala naravno ,,, za one koji nisu skontali !! u ratu me hranio prohom i kravljim mlijekom ,,, bio sam neuhranjen totalno ,,, sad se hranim pogacom i sirom ako hoces da znas ... Rad jarane i samo rad ,,, eto od cega snaga,dijete hoce da jede i ne pita ,,, 14 sati svakodnevno 6 dana u sedmici !! ETO TI ODG
ako tako gledas svaki taksista je 3x jaci od njega, malo malo po standu guraju auta...
LeChoke poznati gutac steroida
de pokazi dokaz?
svi u nba koriste neka pomagala, to je javna tajna. ne samo james, nego i wade, chandler, howard, a da ne govorim o tome kako je kobiju ahilova tetiva zacijelila za 2-3 mjeseca i lik ce vjerovatno od pocetka sezone igrati, a prema normalnim procjenama trebao tek u januaru poceti sa laganim treninzima. povreda za koju je minimum potrebno oko godinu da prodje i da se sve vrati u normalu kod nba igraca prolazi za troduplo manje jer uzimaju supstance koje ubrzavaju zacjeljenje.
I ja guram svoje auto u leru tesko tonu... Jbte al' sam jak...
ja gurnem svoje tesko haman dvije tone...1.950kg...hod'te amo da vas ugostim i da slikate to sve
ubi čoek
*** vas on nije ga u rukama nosio vec ga je gurao na tockovima.. ovo moze da znaci da je jak ali isto tako moze da ne znaci apsolutno nista
Tacno tako druze ...
Covjek masina bas:))