Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST LBJ AL JEDAN JE AIR JORDAN...
jedan kosarkas je imao bolji procenat suta od jordana u vrijeme kada je igrao . jedan i jedini najveci covjek koji je nazalost poginuo na vrhuncu svoje karjere jedan je DRAZEN PETROVIC .
jordan je brz i leti ko f16, a lebron jak i koristan kao black hawk.
lebron bolji od jordana ? nema šanse . lebron može zabiti kako hoče , samo zbog svoje snage , može stvoriti poene iz ničega , ali jordan je jordan .
Tulavce hajde mi samo reci ko je to rekao i poricem sve ovo iznad...
ma da ,a Jordan je igralo s jeko losim igracima cccc nemo jte biti djeca da nije imao ono sto je imao u Chikagu nikada nebi s njima uzeo prstan nego bi isao u drugi tim Pippen - najbolja 4 u to vrijeme, Rodman skakac Kukuoc najbolji 6 igrac lige.....sta mu je vise trebalo ???
Ti sto se slazes i ne slazes veze nemas o Nba,a pametujes,ali ne zamjerim ti(nas mentalitet) Evo rekao si da su dva puta bili u finalu(jednom izgubili od San Antonia 4-0) jednom su bili u finalu Istoka(prosle godine) Kazes da James nije imao oko sebe ekipu? Po cemu je to Wadeov Miami bio jaci kad su osvojili? Jason Williams Wade Walker Haslem Shaq od tima Mo Williams Anthony Parker James Antawn Jamison Shaq? Po cemu Nowitzki ima ove godine bolji tim? Ne pricaj gluposti kada nesto ne znas ne moras bas pametovati o tome...
Pippen je rekao da je Jordan najbolji strijelac (point maker),a LBJ najbolji all around igrac sto znaci da je mislio da vec jeste LBJ veci od Jordana... Meni je Mike,Mike da se pojavi jos milijardu ovakvih i boljih dobro onaj gore rece jedan je air jordan...
neke stvari cu se sa tobom sloziti, ali vecinu si u krivu.. MJ je osvajo naslove sa extra dobrom ekipom, dok LBJ je sam 2x sa Clevlandom dolazio do finala, u ekipi gdje nije imo ikakvu podrsku.. LBJ ima predispozicije da postane jedan od najvecih, ali sumnjam da ce ikada biti veci od MJ i Brajanta :) sto se tice prosjeka poena, isao je LBJ debelo iznad 30 poena po utakmici, dok je igrao za Clevland, dok se sada vidi da vise igra za kolektiv..
ja ja ja .... jordan i usao u nba sa 22 a lbj sa 18....osim toga, jordan je cijelu karijeru proveo u jednom klubu a ovaj ce ih promijentit 10 ako treba da osvoji prsten...osim toga, da nije wade i bosha nigdje ga ne bi bilo....lbj svakako zasluzuje naslov, ali po meni on uopce nije \"umjetnik\"...sve je sirova snaga i vrhunske fziickj e predispozicije....wade da ima 3-4 cm jos visine niko mu ne bi mogao nista...osim toga, mene on vishe podsjeca na jordana nego sto ce lbj ikad..vaosim toga, mj je imao vishe od 30 poena po tekmi u KARIJERI...ovaj to nikad nece imati...ma smijesno je porediti ikoga sa mj...ono majka jednom radja u sto godina a mozda i vishe...
nikad....a možda ni tad!!!