Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj naslova Lakerski postaju drugi tim iz Los Angelesa hahahahah! Ispade kao da ih je neko osnovao pa ono tek usli u Elitnu ligu..
GLUPANI NAJTROFEJNI KLUB U NBA JE BOSTON CELTICS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pratite malo nba. ;)
Prifatite se vi clanaka gdje odlicno mozete sijati mrznju, a one o sportu ostavite nekim drugim ljudima.
\"Bryant se povrijedio u gradskom derbiju igranom u ponedjeljak, nakon što ga je prekršajem pri polaganju zaustavio centar Clippersa DeAndre Jordan.\" pa barem provjerite prije nego napisete... cisto ga covjek zaustavio, nit je bilo faula nit je sviran
Lob City > Lakers. Pomirite se sa cinjenicama. Djecacima koji ne shvataju naslov mogu samo preporuciti zanat jer je mozak, ocito, atrofirao.
Pa veći ste vi glupaci što ne kontate naslov, ko prati NBA odmah mu je bilo jasno šta je novinar htio reći.
LA Lakers najtrofejniji tim NBA lige svih vremena! A vi, ono, pišete da su DRUGI u LA-u!? Buwahahahahah....
pa i mönchengladbach je nekad bio veliki klub, sad to vise nije. Tako i lakersi. takoreci, kad magije nestane. :)
lakersi su prvi tim u NBA i nezz samo kad mogu biti drugi u l.a.-u :D hahaha kako ste glupi!
jbt pa koliko puta citam da bi skonto o cemu se radi u naslovu, bravo saxu G;;;L\'\'up\'\'a;;;n;;;ski
Ja koliko se koševa na utakmicama daje. čuj zabio 22 koša. Da je po vama rezlutati bi se mjerili 200 - 230 itd.Ma ko vas j... nepismene
kako g-l-u-p naslov...e moji saxaši