Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve podsjeća na one Lakers-e od prije par godina..Kobe uvijek preko 35 poena...pa i na 40...a LAL izgubi...LAL imaju kratku i prilično limitiranu klupu...nisam primjetio neku uigranu akciju za Howarda...Nash već zadnje dvije godine...nije onaj Nash, čovjeka prilično stigle godine...teško da Lakersi...ove godine mogu napraviti nešto značajno...a i da bi napravili...hitno im treba...kvalitetan play :) (Nash može imati ulogu kao Kidd u NYK nekih 20tak minuta...ali prvi play nikako...) A ovo sa krilima...Pau je sasvim ok...po svim parametrima...iako mi je zajedno sa Lakersima neomiljen :)
Daj boze da dobijemo Gasola za ovog potrosenog povrjedjenog Amarea
Amari je bio zvjer u prvoj godini u Knicksima. Sad vec nije to to. Trejd bi bio fantazija za Ny ali nemoguce za izvesti.
jel ti stvarno mislis da im ne bi bio problem salary u slucaju dovodjenja amarea pored howarda i kobe-a? i ovako trenutno najvise placaju
Prvo netacan navod u tekstu da NY ima odlican start sezone sa 5-3, imali su omjer 8-1, sad imaju 9-3. Drugo, ne znam kakve price o salariju za ove bogate klubove? Oni i onako placaju prekoracenje 4:1. Trece, ne znam ko bi uzeo Amarija pod maksimalnim ugovorom, povrijdjenog, neizvjesnog itd. Pa da dodje dzaba (bez trejda). Lejkersi nece naci boljeg igraca od Gasola bez obzira sto sad ne stimaju stvari. Oni su ozbiljna ekipa koja moze pobijediti samo ako se igra ozbiljno. Niko tako ne igra regularni dio sezone... Tu je konflikt, oni mogu pobijediti samo ako igraju ozbiljno, a valja im se natjerati kad igraju dzaba. Najcudnije od svega je sto Howard ima uzasnu skakacku statistiku u zadnje vrijeme.
majke mi vi k\'o da ne pratite nba uopste... rijesiti se jednog od najboljih odbrambenih igraca dok na klupi imas frajera koji ne bi znao odbranu protiv pjetlica sloboda dite postavit\' je apsurd... k\'o da vec nisu dovoljno limitirani d\'antonijevom \"strucnoscu\" pa treba jos vise
Tesko, mislim da Gasola treba zadrzati a rijesiti se Artesta. Artest je kosarkaski Pepe. Ne treba nam to...
normalno da je patka... amareova plata je duplo veca od gasolove... napraviti trade za njega (koliko god ja to kao simpatizer new yorka volio) bi bila nevidjena glupost od strane lakersa... pogotovo ako uzmemo u obzir da od 2014 su recimo kobe, lebron, igoudala, deng samo neki od slobodnih agenata... limitirati sebe u tom trenutku zbog smanjenog salary cap-a, radi covjeka koji se cesce povredjuje od moje nane, moze samo LEVAT
Glupost čista. Svi znaju da je Amari gotov kao vrhunski igrač. Koljena su mu otišla i zato mu Sunsi nisu ponudili maksimalni ugovor. Lejkersi bi ostali bez zdravog Gasola a da ne govorim da bi prešli salary cup jer je Amare na max ugovoru u Knicksima. Katastrofalan potez za lakerse i zato mi se čini patka.
Vrijeme je , Pau je totalno izgubio na brzini Welcome Mare
daj boze :P