Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kojem sastavu igramo, odlicni smo
Svaka čast reprezentativcima takozvane BIH - bez ikakve zadnje namere, zluradosti ili cinizma. Posle 14 sati u busu ti da se kidaš sa Česima u Češkoj - kapa dole.
jel sudija navlači na njihovu stranu?šta ti misliš kao neko neutralan
dragi Bog nas kaznio da samo gledamo uspjehe od komisija i plus jos dajemo igrače komisijama.. NIJE FER.
igrajte momci u inat drkadzijama koji ne vole ni sami sebe a kamoli svoju repku i nalaze samo mane a 99% njih lopte ne zna niti baciti niti sutnuti
Dže prenos državnih reprezentativaca ,ah nas to ne dira ,što nema prenosa,ima zato svaki minut izjava ovih reprezentativaca u politiki.
Izbacuj tog halilovica čovjek nevidi liniju
Srbija vodi protiv Estonije - ukoliko pobedi, kvalifikovali smo se na Svetsko prvenstvo. SDA Fekalistanci gube od Češke - ništa ne znači ni pobeda, ne postoji ni teorijska šansa da se takozvana BIH kvalifikuje. Ne usmeravaj mržnju prema meni, nepismena SDA talibanska sirotinjo nesposobna... samo iznosim činjenice i statistiku. :-* Za koga će da navija nepismena SDA talibanska nejač na Svetskom prvenstvu? https://www.youtube.com/watch?v=I3xA0Y4hBm4
genocidna stoka popusi
Pih, a baš sam navijao za takozvanu BIH... a odvalili ih Česi kao Vojska Republike Srpske talibanske SDA teroriste u Podrinju.
Idemo Bosno !!!!!
Nebitno je to da li si ti kafanski ili sportski tip, da li navijaš za Zvezdu ili Partizan, da li gotiviš košarku ili fudbal... ukoliko si odrastao u Srbiji - vraćao si na video rekorderu Saletove trojke dok se dugme PLAY nije izlizalo na daljinskom. Mi smo svi odrastali sa tom pričom. Petorica momaka u srpskom dresu protiv celog sveta - i njih su petorica, ne može da ih je 250. Da vidimo ko je bolji. Nije to sportska priča, to je kulturološka priča.
"Ne možemo ništa za jednu sekundu... to mogu samo Srbi." https://www.youtube.com/watch?v=hc1jhg33KmE
@HARD_ROCKER Nemam više monologa, Nermine moj dobri... sve otišlo tokom 9. Januara. :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volim te moja BiH.
Ne kontam koji djavo izlaze na teren kad im se ne igra
😱😱😂😂sta reci ljudi moji a nit zaplakati a nit se nasmijati.
ima li gdje prenos?
SPORTKLUB 2
Ajmo, takozvani Bosanci i još takozvaniji Hercegovci... dajte utehu. Pobedite Čehe! Dozvolite uticaju najbolje na svetu - srpske - košarke da vam unese u srce ljubav prema domovini, u mišiće energiju, a u glavu pamet... Srbija večeras obezbeđuje plasman na Svetsko prvenstvo, a SDA Fekalistanci nemaju ni teorijsku šansu da se kvalifikuju - barem zaslužuju Pirovu pobedu posle 14 sati klackanja u busu. https://www.youtube.com/watch?v=amQruQ8KU1k