Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala drzavnoj televiziji ato au obezbijedili prijenos utakmice
izvinjavam se na pravopisnim greskama
karaj ruse. karaaaj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koristim ovu priliku da se majke najebem FTV i BHT1 jer su omogucili prenos utakmice... Raspali se da bog da !
a jučer se zvezda prenosi, i podrška pelenaru
SK 1
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BRAVO! Što je najgore sada će ih dizati u nebesa a vrlo vjerovatno će izgubiti sve preostale utakmice, što je realno. Rusija igrala u kombinovanom sastavu, maltene sa B timom i uz sve to fuli preko 20 otvorenih šuteva za 3 poena, imali smo I sreće. Sudije gurale Ruse cijeli meč ali džaba kada ne znaju.
Isapade da smo mi igrali u najjacem sastavu. Nisam simpatizer vas pesimista nikako. Ta "B Ekipa" Rusije je opet "jaca" od nasih em po klubovima gdje igraju em po parama kojim zaradjuju a gledaj cuda mi njih pobjedismo. Veselite se malo, necete umrijet ako se malo obradujete.
@dENd0Mania Jeste "jača" na papiru ali teren je mjerilo I dokazali su da uopšte nisu jači. Onolike šuteve promašiti, gomilu lopti izgubiti, djelovali su baš kao amateri. Za BIH nisu jedino igrali oni iz NBA a za Ruse pored tih iz NBA nisu igrali ni oni inajbolji z EUROLIGA-e pa ti sad vidi kakvi su igrali za njih. Trećerazredni košarkaši! BiH je zasluženo pobjedila, cijelim tokom meča su kontrolisali rezultat, ovi Rusi im nisu konkurencija!
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
https://www.youtube.com/watch?v=y3Ixg-BsMS8
Nasi heroji ! Lazic, Stipanovic, Musa, Loncar, Gegic, Kikanovic, Milosevic, Gordic, Hasandic, Atic, Sulejmanovic, Vrabac. Ima Bosne Dodiku i Covicu ! Jel vidite da je moguca nacionalisti !!!
Bravo, bravo, bravo !!!!!
hajmo sad dušmansko kmečanje
Gotovoooooooooo, bravo momci, čestitam . Kakva utakmica na kraju , bravoooo Bosno.
Zgaziti Ruje, neprocjenjivo ...!!!
Utakmica za infarkta. Vujosevic će morati duplu dozu inzulina primiti
ubi govna zbog transparenta od Ruskog fudbalskog kluba Zenita koji daju podrsku Ratku Mladicu... mamu vam ebem rusku.... supcine
Haman cemo im jebat majku rusiju...
Šta znaci trener
Vidis da te ne trebamo nurkicu
I kaze uvijek se zalimo na sudije. Pa, kad uvijek sude protiv nas, majku im njihovu.
Ovo je baš bilo preofirno j* im sve
@zglajzo_bas Odbijaju se ruskiji od Bosanaca ko ping pong loptica. A 3 lopte u 4/4 je već poklonio ruskijima sudija, ono bezobrazno, i isključio Gordića.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Alaj musa cepa rusa....