BRAVO! Što je najgore sada će ih dizati u nebesa a vrlo vjerovatno će izgubiti sve preostale utakmice, što je realno. Rusija igrala u kombinovanom sastavu, maltene sa B timom i uz sve to fuli preko 20 otvorenih šuteva za 3 poena, imali smo I sreće. Sudije gurale Ruse cijeli meč ali džaba kada ne znaju.
Isapade da smo mi igrali u najjacem sastavu. Nisam simpatizer vas pesimista nikako. Ta "B Ekipa" Rusije je opet "jaca" od nasih em po klubovima gdje igraju em po parama kojim zaradjuju a gledaj cuda mi njih pobjedismo. Veselite se malo, necete umrijet ako se malo obradujete.
@dENd0Mania Jeste "jača" na papiru ali teren je mjerilo I dokazali su da uopšte nisu jači. Onolike šuteve promašiti, gomilu lopti izgubiti, djelovali su baš kao amateri. Za BIH nisu jedino igrali oni iz NBA a za Ruse pored tih iz NBA nisu igrali ni oni inajbolji z EUROLIGA-e pa ti sad vidi kakvi su igrali za njih. Trećerazredni košarkaši! BiH je zasluženo pobjedila, cijelim tokom meča su kontrolisali rezultat, ovi Rusi im nisu konkurencija!
Prikaži sve komentare (151)