Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najzad jedan dobar potez uz opasku. Za života Mirza nikada nije sebe ''gurao u visine'' da bi umanjio ili potpuno izbrisao značaj drugih igrača i saigraća a to mnogi rade zadnjih 28 godina, nažalost.
Bravo Teletovicu
Odličan potez.
Fin potez. Nastavi tako Teletovicu & company...👍👍👍
jedini musliman kosarkas koji je nesto vredeo u sfrj.inace sfrj kosarku su stvorili bora stankovic,profesor aca nikolic,radomir saper i nebojsa popovic.ziv je jos bora stankovic koji je 30g bio direktor fibe.srbi su realno bogovi kosarke.najvise je ubedljivo srba igralo u nba ne evropljana i prvi trener ne evropljanin je srbin kokoskov
@svetovid898 Stvarno nije lako biti srbin, toliko kompleksa i mitomanije...
@cosmo.3.again uhvatite me za k....c.pa svi znaju ko je stvorio sfrj kosarku.prvih 10 puta sampion do 1955g je bila czv.tad je u njoj igrao bora stankovic.realno delibasic jeste jedini musli kosarkas da je nesto vredeo u sfrj.odajem pocast i harisu brkicu,koji je jednu sezonu igrao u mom cacanskom borcu.vidis majmune ja sam ti djikan iz sumadije.
AFERIM! Mirza je to i više nego zaslužio ..