Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi Dalija rekla: KK Bosna prvo pripada Dini pa onda vama simpatizerima :)
Iz Tuzle sam , i naravno navijam za Slobodu! Ali mi je iskreno žao ako se Bosna stvarno ugasi. Sarajlije, ako u Skenderiji ne bude barem 5.000 ljudi, ne zaslužujete imati Bosnu!
@Melem za dušu Tuzlaci nisu nikad prestali naplaćivati karte, Bosna jeste još negdje 2010, od tada na utakmice dolaze uglavnom porodični i stariji ljudi. Ova akcija je svakako povećala broj zainteresiranih, ali ppet se priča da se od 2.500 karata što je negdje 40ak procenata Skenderije, prodalo jedva 500...
@zasarajevo : Eto neka ti znaš! Zato vam i jest tako
Ikonic, Vasiljevic, Markovic, Willijamsi, Bajramovic cini mi se, div Zimic, tad su u Skenderiji padali i Zvezda i Partizan, Cibona, FMP, Olimpija...Nevjerovatno da se za manje od desetak godina sve unistilo.
Da, zaboravio sam jos mladog i talentovanog Djedovica, odlicnog Crnogorca Sehovica, Sinisu Kovacevica, naravno Edina Bavcica, bez njeg ne bi islo.
prijatelju ne znam zašto ti ovi debili pucaju dislajkove.. Bio je tu i J.R. Bremer koji je igrao i za našu reprezentaciju i još jedan amerikanac ali ne znam kako se preziva. Bio je tu tada najveća nada bh košarke a danas narkoman koji ni u Sparsima više ne može igrati jer su mu našli kokain u krvi Dino Hodžić
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
100 ljudi će doći garant