Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne lažemo, nije ovo onaj GSW iz 2014, i kvalitetom a i visinom su jako ograničeni, pritom nemaju centra, mogli bi završiti kao KD i Kyrie ako se opuste. Ako budu išli protiv Moranta i ekipe, bit će to uzbudljiva serija.
ti si paglu ili se malo pravis mutav. uglavnom pojma nemas o kosarci a pogotovo ne o nba ligi. kad im treba centar sto sa tim krsom od cousinsa nisu produzili? bio je kod njih pre denvera pa su ga pustili za dzabe , ni milion dolara nisu htjeli da mu daju za jednu sezonu. tako ne lupetaj, njihova igra je small ball ako znas sta to znaci. I mogu se kladiti da ovi pobjedjuju western conference i najvjerovatnije ponovo uzimaju i ligu, posto ne vidim kako ce ih gianis i baksi da pobjede.
Ne lupetaj gluposti, GSW nema centra uopšte, čuj "small ball" igra hahahahaah... Pa ti ne pratiš košarku uopšte. Košarka je sport visine, uvijek je to bila i uvijek će biti. Oduvijek su dobri timovi bili timovi sa dobrim centrima, Janis je prošle godine praktično sam osvojio prsten, GSW je nagrabusio ako nalete na Memphis, a ti pravac na spavanje i ne brukaj se više ovdje.
Miličić je to najbolje objasnio kad je rekao da Kevin love nakon utakmice plače jer nije imao 10 skokova a ekipa izgubila 30 razlike. Jokić je igrač statistike. Bačeno 200mil.
Haahhaha , kakva šušplja. Jeste, 2 godine ga nazor glasaju i guraju za MVP-a jer su odlučili da upropaste Denver Nuggets-e finansijski. To je to, sad kada mu budu dali istirijski ugovor / produženje od 250 miliona USD ! :D
Tragično je i da pored 3 all star igrača ne može meda... U odbrani šupalj kao eroji sa košara, svaki put mu uvale 40 na glavu. Da kojim slučajem Cousins i Gordon nisu igrali, ovo bi bilo demoliranje sa četrdesetak razlike..
koja tri all stara? ajd navedi ih. gsw ima curry'a i wigginsa , dva all star startera ove sezone! , imaju klay'a i green'a koji su takodje all star igraci, znaci imaju 4 all stara u prvoj petorci. A koga to Jokic ima od all stara? Jokic je ovih 5 utakmica zavrsio sa 31p,12sk, 6 asistencija i statisticki je najbolji igrac plej ofa, ali igra u krs timu sa dva max ugovor igraca koja su povrdjena, prosle sezone ovaj isti curry nije ni plej of izborio samo zato sto im je jedan kley bio povredjen.
Gordona, Cousinsa, hajde ne blamiraj se tu, znaš ti dobro koga on ima. Hvališ mu individualnu statistiku a veći je od svakog igrača GSW makar 15CM.. Curry se vratio nakon godinu povrede, šuta 35% iz igre ove sezone... Klay ako ubaci 4-12 upišu mu kao dobru utakmicu.. I on vam je demolirao MVP-a? Pa kako vas više nije sramota? ne blamiraj se više živ bio.
Odličan Jokić MVP regularne sezone ali da se ne lažemo idealan duel za njega. Warriorsi najslabiji na centarskoj poziciji.
Drejmond Grin je slab centar? Koji sport ti pratis?
Svaka cast za statistiku, ali svake godine kraj sezo ne u prvom krugu
sto lazes pripadniku nacije koja nikad u sortu medalju nije osvojila, koja nikad na olimpijadi ne ucestvuje! ALo bolan, zasto lazes? ovo mu je prvi put u karijeri da ispadne u prvoj rundi. covjek je do sada odigrao 47 plej of utakmica sa prosjekom od 27 poena 12 skokova 7 asistencija i po jedan blok i ukradena lopta! to mu je prosjek , znaci prosjek u 47 odigranih plej of utakmica mu je bolji nego nurkiceva najbolja utakmica karijere pa ti gledaj ijabal.
Želeo je konje vrane.....