Da se ne lažemo, nije ovo onaj GSW iz 2014, i kvalitetom a i visinom su jako ograničeni, pritom nemaju centra, mogli bi završiti kao KD i Kyrie ako se opuste. Ako budu išli protiv Moranta i ekipe, bit će to uzbudljiva serija.
ti si paglu ili se malo pravis mutav. uglavnom pojma nemas o kosarci a pogotovo ne o nba ligi. kad im treba centar sto sa tim krsom od cousinsa nisu produzili? bio je kod njih pre denvera pa su ga pustili za dzabe , ni milion dolara nisu htjeli da mu daju za jednu sezonu. tako ne lupetaj, njihova igra je small ball ako znas sta to znaci. I mogu se kladiti da ovi pobjedjuju western conference i najvjerovatnije ponovo uzimaju i ligu, posto ne vidim kako ce ih gianis i baksi da pobjede.
Ne lupetaj gluposti, GSW nema centra uopšte, čuj "small ball" igra hahahahaah... Pa ti ne pratiš košarku uopšte. Košarka je sport visine, uvijek je to bila i uvijek će biti. Oduvijek su dobri timovi bili timovi sa dobrim centrima, Janis je prošle godine praktično sam osvojio prsten, GSW je nagrabusio ako nalete na Memphis, a ti pravac na spavanje i ne brukaj se više ovdje.
Prikaži sve komentare (29)