Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NARAVNO,UPOZORITI STOKU.
Halo papci,vidjećete u petak kako će Olimpijakos razvaliti crno-bele.Pa onda serite tu,yebo vas Vujošević i Kecman.Nema više na guzove,za 6 stotinki uraditi šta god poželiš,smrdljivci jadni.
Mrs djubre grcko..da ti jebam majkata..Viva Macedonia..Ajmo cela Grcija na kur moj!AJMO CRNO-BELI,AJMO CRNO-BELI,AJMO CRNO-BELI!DA TE JEBAM VO GZ!
Kako li će kokuzi Grčki igrati kad im država propada. Neće u Parizu imati ni za kifle. Bolje bi im bi im bilo da gledaju kako će se izvući iz bankrota. Kome je sada u Grčkoj do košarke. Hljeba i igara, ha!
prepao se Rigas, dobice i Grci po pici
Ovaj lik je bas glup !!! Dule je za njega BOG kosarke !!!
Al ga tupis pa sami Hrvati kazu da su zasluzili tehnicku zbog ulaska na teren a ti nije bilo problema osim Vujosevica.Mrs
Lekcija broj 1 u kosarkaskim udzbenicima: Utakmica je gotova kada Dule Vujosevic obuce sako!!!
Evroliga upozorava Duleta da ne dobija izgubljene utakmice!!!
Sudija lijeci svoje komplekse.
Dule je, sine moj, za tebe izmislio kosarku , basket i sve ostalo !