Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODMAH PRIJATELJSKE SUSRETE I SARADNJA SA VOJVODINOM SANDZAKOM I KOSOVOM ODMAH U PONEDJELJAK SASTANAK
Kako se zove narod koji zivi u jednoj Nezavisnoj drzavi, a koji se okrece protiv svoje Domovine i ide igrati za drzavu sa kojom nista nema i nikad nije bio tamo ? Retardinje i Dilajle. To mi dodje kao da ovi iz RS-a bi ko biva nesto htjeli ali ne mogu jer se koprcaju ko ribe na suhom. Bosna je tu i ovdje, a vi slobodnooooooooooooo preko Drineeeeeee
Čuo sam da košarkaški savez RS-a potpisuje sporazum sa Krimom i Južnom Osetiom.Traže još jednog da naprave turnir.
Ma neka oni potpisuju sta hoce mi imamo nasu zemlju BOSNU I HERCEGOVINU priznatu i jednu jedinu sve ostalo je sporedno
Srbija I Hrvacka nemaju talenata da ukradu od komsija jebes zemlje gdje bosne nema 😄😄😄😄😄
I onda ce se opet naci neka gospoda koja ce reci da u reprezentaciji BiH 90 % cine bosnjaci. a ko od igraca iole valja ode igrati za srbiju ili hrvatsku
vi možete potpisati samo poljoprivrednu, ili recimo šumsku saradnju.
treba poštovani dogovore i u isto vrijeme po uzoru na srbe, potpisati ugovor sa Sandžakom, Vojvodinom i KS Kosova. Neka se saradnje uspostave širom susjedne nam srbije :)
da se udružimo, jašta, proširimo saradnju, zajedno smo jači :) a vi što ste branili, branili ste :) nemoj da napuckam Voju vojvodu na vas. Niste sačuvali kolijevku srbstva a kako ćete Vojvodinu i Sandžak ? ali polako, tiha voda brijege roni. AHHAHAAHA ko se zadnji smije najslađe se smije :)
orlikon : ti nisi degenerik .. ti si mješavina degenerika i šizofreničarke :)
a znaci to je bio razlog seseljevog pustanja iz haga ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa