Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju para za pripreme reprezentacije, pa sumnjam da ce imati i ispatiti Bosnicu ovaj iznos, a trebaju, podrska za Bosnica, bio je dobar selektor!
Platite čovjeku zarađeno smetljari ....
Jad i bjeda umjesto da se bore za rezultate oni se bore sa dugovima…..
Colan je sve sjebao kao i ovo. Pominjao dug Bosnicu od 5000 EUR. Kako je isti dug narastao na 55000 EUR? Gdje je tu logika? Pa nisu sa Zeljkom Obradovicem potpisali ugovor.
Ovdje kada covjek hoce platu za svoj rad odmah ga na crnu listu stave za odstrijel vazda mi nadrealisti padnu na pamet 14 god radim djaba ginnisov record😂
zasto potpisujete ugovore ako se ne mislite pridrzavati?
Bosnicu zabraniti dozivotno ulazak u Bosnu i Hercegovinu,izdajico
Kod nas se samo grebu o neke pare a rezultata u sportu nigdje, obustaviti bilo kakva finansiranja iz budzeta dok ne bude barem nekog pomaka
Dobro postojimo uopste javasluk na sve strane
Cinimo sve, samo ne postujemo ugovorene obaveze. Selektoru nije isplacen prvi kvartal 2022., dakle plata kasni preko godinu dana, ili je neko htio da prevari, ili ne znaju na digitron prihode i rashode sabrati i oduzeti. Mislim da bi se ovi u savezu zapalili kad bi im kasnila pet minuta. Ne popustaj Bosnicu, nek isplate sve pa makar ne bilo kosarke godinu dana, ali da se stvari pocnu raditi kako treba.
E ovako nam je u svim sportskim savezima i kolektivima.Nesposobnjakovići čine ogromnu štetu, onda se samo povuku i na kraju niko ne odgovara. Izjeo vuk magarca 🤷
Pretjera ga i ti Bosnicu,lafo volis Bosnu a dosao iz Svedske da nam uzmes lovu,mrs djubre
Pavijane, jesi li bolestan?! Tražiš li ti ugovorenu plaću od svog poslodavca?!
Ne popuštaj im Vedrane ni milimetra. Ima para u budžetima, ako ih pritisneš za dva dana ćeš ih dobiti. Ako popustiš, nećeš ih za godinu naplatiti.
Bilo gdje i u bilo kojoj zemlji širom Evrope,ovo se nebi desilo. Samo u Bosni radiš godinama i misliš biće ok,i na kraju nema para. Zato neće u Evropsku uniju,jer se plaše pravne države i poštivanja zakona.
"ne bi desilo" = tri riječi, a ne "nebi desilo". Prije slijedećeg komentara poradi malo na pismenosti pa se javi opet za 4 godine.
@RipKirbi Kad se već razbacuješ kvazi pismenošću, trebao bi znati da je 'sljedećeg' pravilno, a ne 'slijedećeg'.
Zavio nas je seoski varalica Amer Čolan u crno, godinama necemo doci sebi.
Patriota pod imenom Vedran Bosnić
hahaha pa radi ti đžaba negdje!!