Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i niste baš u situaciji ultimatume da postavljate s obzirom koloko ste nesposobni za obavljanje posla na funkcijama koje se vode kao vaše radno mjesto
Cuj nisu imali informacije o nezadovoljstvu bosnica, pa to je do vas majmuni jer vas boli ona stvar za misljenja i stav ljudi u kosarci, mislite da ste nedodirljivi. Niste.
Dajte čovjeku šta traži, a ne traži previše sigurno. U protivnom krivci ste!
Da ste kako treba ne bi ostavku podnosio ni on ni Mirza Teletovic
Šiševi, ako znate kakvog je karaktera Vedran, onda trebate da kažete....jeste, jeli smo gofna...nećemo više.....
Na https://basket.ba/o-nama/ nema imena ovih place holdera iz UO? Pa ne znamo ni ko ste, a ultimatumima se razbacujete. Imena napisat svoja ne smijete? Kakvi mandrili tbjrb.
Ostavke dajte,lopovi ...nije vama BiH ni u malom mozgu
Kome ćete vi postaviti ultimatum, sirotinjo intelektualna?
Ovih par debila sa slike nema zajedno 40 koševa.. Vedrane i Mirza... Respect💪
Vedrane, haj'ti 'vamo nazad.
Seljacka posla.Okreni vodu na svoj mlin i kod naroda oblati Bosnica koliko god mozes.Kome vi dajete ultimatume stoko nesposobna.
Pa vi niste normalni j....i sebi sliku...
Grobari BH košarke!
E ovo je dobro!Covjek ih odjebao a oni kao daju ultimatum!?Hahaha..A nece sami sebe da prispitaju i da se vidi ko je kriv sto je doslo do ovoga..kod nas je uvijek neko drugi kriv..
Sportski novinari su izgleda saradnici ovih okupatora uhljeba koji po stranačko nacionalnoj liniji uništavaju bh sport..za početak je potrebno sve one koji nisu bili sportisti iščerat iz sportskih saveza i udruženja
Kad čovjek vidi ovakve pismene i kulturne face, ne znam čemu se može uopšte nadati
utimatum kome,pa vi ste smradovi
Phicka li vam materina raspala svima u savezu, pocevsi od Bosnjaka pa do Srba i Hrvata.