Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ovog lopova na slici... povrača mi se kad ga vidim...nego ko to još nosi turban u ovoj vukojebini!?
šugo provokatorski ja sam spomen o turban!
Zar priliči ženi sa hidžabom da igra košarku
http://rentabilnost.blogspot.com/ ╚►Analize, desetak raznih izvora informacija, sve to je potrebno da bi se konstantno dobivalo na kladionici!!! ╚►Ne košta vas nista pogled na njihov rad, a možete počet zarađivat!!! ╚►Mnogim ljudima je ova stranica popunila rupe u novčaniku!!! ╚►Provjerite kako rade i popunite rupe i vi!!!
Kad hadzo bude pof kosem nek bude sretan ako mu ostane turban na glavi. Koje sranje samo za provaljivanje normalnih ljudi....bit ce svega ovdje.
kako će ona s hidzabom skakat s motkom .??? na motku je izvodivo, ali s motkom. ..
I ONDA ĆE SE PITAT ZAŠTO SRBI I HRVATI NEĆE IGRAT ZA TU REPREZENTACIJU. možda te odluke u svijetu donose iz hum
e u kuraac
Bit ce na karaju ona izvorna pjesma sa "adidas dimijama"jako prorocka.
Sto svojoj mladu ne natjeras da nosi hidzab ?! Pametnije bi joj to bilo od haljina posvecenim nastradalim u poplavama :)
tako i treba a lijepo je vidjet hidzab a i turban
kad igrači sarajeva izlete sa fesovima na teren.. boja fesa, boja dresa... 😀😀 a razija je totalno u pravu... šta ima vjera sa sportom.. i ono učenje fatihe, te krštenje, ljubljenje trave kurca palca... poljubi me u bulju, isto ti ga dodje...
Zasto u svemu sto je konfuzno, ili s druge strane povezano sa nekom petljavinom I mimikrijom (Martina Saira Golotinja Hidzabovic Konakovic) ima svoje prsteovaj Konakovic, kao najbolja metafora besmisla I apdurda u kojem zivimo?!
Ode napravit religiju da moram vozit motor.. Zamisli prednosti.. Igram kosarku na motoru :D
jeste li joj vidjeli sliku ?(odvažnoj košarkašici) MINJAK i MARAMA !!! Aferim indira!
Al obukla je malo deblji minjak ! što jes jes
FIBA I OVAJ NESRETNIK NA SLICI? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MOGAO JE BAREM KOSU OPRATI. STVARNO JE LIK NEGOTIVA.
glupost