Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta, mogla je ovo biti velika priča, za godinu dana osvojiti Kup, ostati u Aba2 ligi i biti prvi u državnoj ligi i opet to nekome nije dovoljno. Sretno bilo oba kluba i čestitke Džemiću na odličnom rezultatu sa seniorima!
Dugo su izdržali..
Pukla tikva...
Papak!!!! Primitivac!!! Nabili Bosnu sa juniorima 70 i kusur razlike. Fuj
Nije problem. Sretno.
To je samo liječenje frustracija vlasnika koji je imao silnu želju da se dokaže u košarci (što mu nije uspjelo jer nema ni znanja, ni fizičke predispozicije) pa kupuje "sportske prijatelje". Tako je, ublehački, upao i u Upravu FK Želje. I onda pored njega staviti radi poredjenja jednog potpuno posloženog biznismena sa ogromnim iskustvom kao što je gdin Misimović. Neuporedivo!
Bosna,Sarajevo > Spars, Željezničar
Sparsi umrite bagro travnicka!
@OmladinaIzBloka Ne trabunjaj.