Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahaha ovi naši mufljuzi će i na vlastitu dženazu zakasniti 😂😂😂
Tuga i zalost gdje god pogledas od portira do predsednistva…..nazalost to nije ni savez zaobislo….
nismo mi ni za sta,tuga
Firauni jedni, kad se digne glas javnosti promijenite odluku, dabogda vam odbili prijavu, pa da vas ta ista javnost skine s pozicija.
kakvi idioti, nevjerovatno...selektor i ovi sto su ga postavili
Opet sda kasno poslala prijavu kao i tuzbu protiv srbije.
Čolanu mandat istekao 1. Marta, jel moguće da je još ugrađen u tu poziciju???? Gdje su pare koje klubovi plaćaju za kotizacije, sudije, organizacije utakmica, tehničke i nesportske, i na kraju sponzora? Sve ovo pobrojano minimalno donosi pola miliona godišnje. Kako je moguće da savez nema para, a nema nikakvih ulaganja?? Sve pitanja koja pod hitno moraju biti odgovorena. I NA KRAJU PROSIMO PO AUSTRALIJI PARE OD DIJASPORE, FUJ ČOLANE.
Cekali smo donaciju za papir...
Zato smo se i prijavili jer je istekao rok prijave. 🤷🏻‍♂️