Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo sanse
Dobra grupa, nema velesila, idemo vise i na to SP !!!
Aaaa, vidjet ces lafe
kako bolan Litvanija nije velesila?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prva 3 prolaze u sledecu rundu, sledeca runda ima 6 timova i prva 3 idu na SP
Ceska je dosta oslabila od proslog Eura, Bugarska da nepricam, poslije toga krizamo se sa grupom Crnom Gorom i Portugalom ekipe koje su ispod naseg nivoa...PORED FRANCUSKE I LITVANIJE KOJE CE VJEROVATNO PROCI, MORAMO BITI BOLJI OD CG, PORT, BUG I CEHA...
Ovo je solidan ždrijeb. U nekom prozoru bez najjačeg rostera imamo kakve takve šanse. Ako najbolji budu igrali protiv prve 2 ekipe nemamo šta, tražit.
Tu je Nurkić, Musa ....nedostaje Novalić Nišandžija
Jel realno da smo dobili kako-tako normalnu grupu?!
Turska i Grcka u istoj grupi🔥🔥
Realno, pitanje je u kakvim će sastavima doći Litvanija i Češka. Ne odazovu li se Valančiunas, Sabonis, Satoranski i Veseli, imamo odlične šanse. Musa neće u Euroligu sigurno, a ni ostali nisu u jakim klubovima, tako da ćemo mi biti u najjačem sastavu, faliće jedino Nurkić.
mozemo dobiti hladno Bugare i Holandjane a s Litvancima se dobro potuci
@ HOSZaBosnuSpremniHOS Holandija je inace pokrajina u Ceskoj?
Grupa po nasoj mjeri ovo se lako moze dobiti sve. Nema vise Sabinisa i jake Litvanije. Uz komandanta Bosnica laganica prvo mjesto u grupi