Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Josip Pandza.
@Tvrtkov "Josip Pandza." Sad ništa ne kontam,u drugim klixovim člancima svaki Hrvat je Ustaša,UZP-ovac... a Pandžu bi za selektora,kako sad to?
Vratite Haruna Mahmutovića!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa zar nisu objavili da su imenovali Jasmina Repesu za selektora?
Kada vidim ko vodi savez i ko se docepao te funkcije a sve radi licnih interesa da bi se prodao jedan igrac i zaradili milioni u licni novcanik i potpuno mu je svejedno sta ce biti sa savezom,onda ovo nije nikakvo cudo.Zasto niko u savez nije nikada ukljucio Markovica Avdica Beciragica odmah po zavrsetku njihovih karijera.Danas bi ovo bila sasvim druga prica.
Kao i drzava Raspadnuta
Dule imas pravo, kad papci ne dolaze sto bi se ti dzaba nervirao.
Povlacim komentar, samo sam naslov procitao, vidim da se vidi o visoj sili, mada i da je zdrav trebao bi dati ostavku. Sve najbolje i da ozdravis, pa onda daj ostavku.
Evo ja cu, ima da izginemo na terenu !!!
Dragan Bajic! Opsuje koju, lupi samar... pa da vidis kako se igra lol
Dajte pandžu i neka momak radi na duži period. Ostalima zahvaliti za sve vremena! Ako ne, resetujte KS BiH i upravljači KS-om kućama!
Josip pandža
Pa Bajramoviću reprezentacija je svetinja ,hebo te King Kong.
Ovakvo stanje u sportu je prikaz jednog cijelog nakardnog sistema, kojem su potrebne korjenite promjene, ali tesko da mozemo ocekivati da se to desi u skorije vrijeme...
@Konjokradica riba od glave smrdi
Nije Menso ništa kriv. Ako postoji ugovor sa Kosarkaskim savezom BIH koji ga obavezuje da odradi ciklus a on ga jednostrano raskinuo onda ga tuziti FIBA i traziti ponistenje ugovora sa klubom iz Hong Konga. Stopirati izdavanje papira ispisnice i sl. Prisiliti da plati odstetnu klauzulu. Ako Savez to nema potpisano sa Mensurom onda ugasite nacionalnu kosarku.
@eol covjek ode da rijesi egzistenciju ti bi ga tuzio a ovdje sve truhlo
kriminal i korupcija su unistili sve pa i sport , pa kako je pokraden fudbalski savez od strane onog papka usanovica a takvih je u svakom savezu , jednostavno lopovluk je u svakoj pori drustva pa i kosarci , koga briga za sport ili zdravlje kad polupismeni papci sve pokradose , samo licni interes , pa svaki je malo jaci clan sda ili sdp milioner
Jado jadni ne radi se to tako, guzicom vrata zatvorio
bez obzira na sve dosada potez pomoćnog trenera nije za osudu nego za javni linč pred vječnom vatrom, da je posle utakmica ok a ovako uraditi za mene dno čovjeka oduzet mu sve dokumente i protjerati divno iz države fuuuj fuuuj , i usput trener 0 bodova za mene
Evo ja ću ih vodit