Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pi*de poturcene et sta ste..pobiste onu djecu u kamionima..stoko..
Pa gdje vam je pamet,umjesto da ih zarobite u tuzli i mijenjate za iliju,vi ih fol upozoravate.Stvarno jel treba milion puta ponoviti da četnici samo SILU razumiju
Ko se to mirno povlacio, sram te bilo.Smisli prije nego nesto napises.
ol@ ma ja nepoznaju granice,samo sto je u beogradu momak preminuo od blago receno huligana i nije iz bivse juge vec iz zemlje koja je beogradu(srbiji)tradicionalno bila naklonjena jos od vremena milosa obrenovica, a okle si ti? ko da nisi odavle.,..izuzev sto mi iz bivse juge znamo da si dosao iz PM p.s. a ti nas iz \"bivse\" nazad u PM ccc, jedino ako i to nije neki sport bez granica i mrznje :) pozz!
Bože sačuvaj! Sport nema granice, ne poznaje mržnju! Ove zemlje bivše Juge su otišle u PM.
Neka neka, samo tako treba i nastaviti. Zabraniti dolazak svima is prdije u BiH. Nikome ne garantiramo sigurnost vise. Dosta vise ma*mu im!!