Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta je više kvazi-korektnog izvještavanja. Napiši Pajić je započela tuču, a Zeljković se pridružila. Šta je to Ruščuklić trebala da pusti da je udaraju. A brate vijesti i g..
A gdje su tu u svemu Čičkušic i Kuljaninovic?
Sad pola države navija za jednu a pola za drugu učesnicu marisane! I svakog boli ona stvar ko je prvi počeo
Jao jao u 0:13 sekundi videa, kako je otrese od pod HAHAHAH
pi.čkasti Orlovi, takvi su i u ratu bili!
Zar nije sport zabranjen u tradiciji ovih sto ne slave novu godinu?
Kog boli mlohavac sto se dvije runje pocupale malo
99% onih koji idu gledati zenski sport idu samo radi toga da nahrane svoju pozudu i svoje oci zenskim tijelom.Ko pogleda drugu zenu sa pozudom kao da je ucinio blud.Covjek se tesko moze oduprijeti sejtanu jer kad pogleda polugolu zenu na ulici odmah mu sejtan bombarduje mozak i covjek vec zamislja uh sta bi ovoj radio,kako bi je ...., cuvajte se bluda i oborite svoje poglde.
Pusi qrc
Satanisti kolo vode,zenu su izveli iz kuce da nije Majka,da nije dobra supruga,da nije cedna,da nije njezna,a uveli je da bude bokser,da bude bludnica,da bude alkoholicarka,da bude narkomanka i da bude sve sto se kosi sa zdravim razumom.
Mejdan? :)
ukide je s nogu ona s brojem 22 na ledjima :) ja predlazem u hrvacku repku neka je odmah stave :). btw. sta je toliko cudna tuca u rukometu, sportu u kojem kad zavrsis utakmicu bez ozbiljne povrede kazes dobro sam prosao.
e cuj to!? ja mislio rukomet hvala sto me poduci.
Žalosno!!! Pozz...Tuzli iz Sarajeva.
Igrale klošarke :)
Pa valjda su obje iz Orlova trebale biti isključene..ova debela hrvačkim zahvatom je srušila na pod.. to je pretpostavljam ova Zeljkovićka..
😂😂😂😂😂😂😂😂😂💪
Zašto trener košarkašica Orlova stavlja ruku na usta svoje košarkašice???? Zašto??
Ne znaš ko je koja ekipa.
Ljudi su puni bijesa, negdje se mora izbaciti.
Pa samo su se dvije pokoškale - nisu se sve potukle kako piše - jah gluposti i teksta