Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti Pjanicu bleji tele malo nesposobno kako se igra za državu
Treba pratiti žensku košarku od onih tuljana u fudbalu svakako nema ništa, samo se nerviramo
Sretno Zmajice 💪🏀 Mada ne brinemo dok igra bosanka Jones 🙂
sretno cure do pobjede
Mi treba da ulazemo u zemsku kosarku I sjedecu obdojku.
MOGU POMOĆI 10 LJUDI DA POČNU ZARADITI SADA ULAZITE 100 USD DA DOBISTE 1800 USD ULAZITE 200 USD DA DOBITE 2800 USD ULAZITE 300 USD DA DOBITE 3800 USD ULAZITE 1000 USD DA DOBITE 10 000 USD PROFIT U 24 SATA SAMO ZA 10 INVESTITORA👇 I također sigurno prodajte svoju kriptovalutu, kontaktirajte : [email protected]
Jesi naporan u vraziju strinu.
Kad nema nogometa barem navijajte za košarkašice
Metoda Hljeba i igara je uspjesna ako se nakon neusojeha u jednom sportu nacionalni ponos digne kroz neki drugi sport.
Dajte malo eufornije naslove. Bar sad to možete novinari. Slobodno napišite da idemo sa najboljom košarkašicom svijeta da oderemo guzove makedonkama.
Mnogi sportisti pozitvno iznenade a oni u koje se najviše (fudbaleri)nadamo nas dobro razoćaraju.Da li imaju volju źelju za uspjeh sa reprezentacijom ili ne vidjeli smo juče.