Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Afro-Bosanka igra odlično hahahah
@pedeer bilmez ti ćaća
@1Mostarski1Rambo zar nikad nisi vidio da neko druge boje kože igra za državu gdje su bijelci? Pa gdje ja živim kad je narodu smiješno ovo jbt..
Svaka čast našim djevojkama, ovakav rezultat je rijedak i u muškoj košarci. Idemo na pobjedu protiv Rusije i osugurati plasman 🇧🇦❤
Marica Gajić 🏆🏀🇧🇦
cak i zene bolje od nas u sportu e moj meho🤡
Umjesto muške fudbalske reprezentacije treba ostale sportove propratiti prenosima i medijskom pažnjom - u futsalu imamo ekipu u ligi prvaka, cure su na korak do eurobasketa ... a mi zapeli za one baksuze. Cestitke djevojkama!
Nogomet zdravooo..Bravo djevojke, tako se igra za domovinu..
Dobro ste se sjetili da objavite nesto o ovim sjajnim curama. Uhvatili ste se fudbala ko pijan plota. Smarate sa vijestima o smradovima sa pocupanim obrvama i obrijanim nogama.
Ajmo cure, pokažite onim "fudbalerima" kako se bori za državu!
Ma samo pratiti "zmajeve" koje je ZGUTIO na terenu ko god je STIGAO :D
Bravo djevojke! Ponos BiH! Marica je super u svakom smislu ;)
Marica je beton!!!
Sljedeča utakmica protiv Rusije Pobjedom idemo na EU prevenstvoAko smo ih mogli pobijediti a njihovom terenu šta ih ne bi pobjedili na svom.Samo naprijed
Bravoooo
Bravo Marice, Milice, Jonquel i cijela ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine.
Čestitam moim Bosankama a i hercegovkama.
Bravo za cure i naravno selektora Gorana Loju 💪💪💪
Dajte Jones i Maricu i u mušku reprezentaciju.