Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodosli u klub ne odlaska na OI. U ovom se svi slazemo.Pozdrav od kosarkaskog saveza Bosne i Hrvatske! :--)
Profesionalni novinar bi trebao biti neutralan, a ne likovati nad neuspjehom
Nismo zaslužili i tačka! Večeras smo igrali divlju kosarku sa bezidejnim napadima i bez odbrane! Dobiše nas na igrom dva na dva! Marjanovic neupotrebljiv! Micic i Teodosic ne mogu biti u isto vrijeme na parketu. Skinemo Đorđevića kod koga je igrao tim a ne pojedinac! Jbg, za Srbiju nije opravdanje neigranje najboljih 10, Srbija ima 50 igrača! Kokoškov jedini krivac!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bez Jokica i Bogdanovica, ko mi bez Dzeke i Pjanica u fudbalu.....Odavno se nije desilo da zajedno nema Litvanije i Srbije na OI
Imali smo Dzeku i Pjanica u quali za Euro i u Ligi nacija pa nismo prosli tako da nema smisla porediti
Super repka, sranje sekektoe. Kratko i jasno
Znaci nista srbija do tokija e jbg komsije bas ste kante
Wenger out!
To ti je kada NBA igraci su na poštedi nekoj.-..... Kapitalizam odredjuje, a ne srce...
Sada kreće amortizacija poraza, krivica je svačija osim njihova, te smetalo im ovo, te novinari koji pišu, te treneri, te igrači, te promjena vremena, te nisu bili hidrirani, te turci i fašisti, onda kreću deluzije, zatim pretvaranje u pobjedu, ali uvijek sve identično sa genocidnima.
Gospodin Dda Ivkovic ili gospodin Žoc jedino mogu ovu reprezentaciju voditi... ostalo truba
Opet teško loženje i neuspjeh? Gledam ove genocidne kako su neki dan čestitali Grčkoj nakon što su igrači Turske zakazali katastrofalno u drugoj polovini, slomiše se jadnici čestitajući, greeting from servia, ortodog brotherhood GRRS itd itd sad gledam Turci čestitaju Italiji isto tako, dole hiljadu moštaša se skupilo da im psuje, oni zaslužuju tačno sve najgore što postoji, kao stoka.
A gdje vam je ponos nacije, Nikola Jokić?
Sad neka nastave da velicaju Jokica kao i mi onu nasu bradatu sirovinu. Poserem im se na patrioti am!
Sad mogu organizirat Kup Mice Trofrtaljke. Igrat će Hrvatska, Srbija i Bosna. Ne zna se ko je jadniji. 🇧🇦🇭🇷🇷🇸
Zna se, mi bosanci bi opet 3 bili. A mogli su nam kite svi pusiti i gledat kako uzimamo medalje ali jok hocemo mi 3 Boga da imamo.
Šta bi nebeski narode?? Šta bi zemljo košarke?? :DD
I Srbija kurc.u za uho pala.
koga boli k.... za to ! zlo ste od portala!
Ima i drugih portala, ako ti ovaj ne valja, ne vjerujem da te je neko prisilio da čitaš ovaj. A ako nijedan ne valja, onda možeš napraviti novi.
Košarkaši i fudbaleri srbije i bosne će igrati niđe. Kad igraju za sebe, izginuše na terenima širom svijeta, a kad trebaju za domovinu onda cvrc
MVP Euroleague...MVP NBA....a ono ne ideš na najvažniji turnir u 4 godine.