Finale play-offa za prvaka BiH
0
Košarkaši Širokog savladali Igokeu u Laktašima
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih prije rekao u zadnje vrime po stopi kriminala da je Sarajevo vukojebina, i po ekstremizmu i kulturi pojedinih Sarajlija... Široki Brijeg je puno manji grad po broju stanovnika, istina, ali je puno ugodnije i civiliziranije mjesto za život i puno se brže razvija, a još usto puno lipša klima i blizu more... A Široki je odmah uz Mostar, tako da se ne može baš reć da je daleko od većih gradova...
zar nije sramota da finale za prvaka BiH u košarci ne prenosi državna televizija? I pitate se zašto vas ne volimo???? Zaključak je jednostavan, ovde ni nema prave države!
Široki nosi šahovnicu na dresovima jer je HKK Široki, ja sam Hrvat i s tim sam oduševljen, ako ti smeta nemoj gledat, mi nismo normalni bh klub nego najbolji!!!!! Bodemo oči i u inat osvajamo sve!!!!
Ajmo pošteno!7 naslova države koju mi Hrvati nevolimo,a sve su prilike da će mo uzet i osmi.Široki Brijeg je selo naspram Sarajeva i to je pošteno,ali neigraju statistički podaci o stanovništvu već 5 kontra 5 igrača....vI U Sarajevu se dovežete povijesti i europskog naslova Bosne,uredu poštujem,to je Bosna osvojila,ali to je bilo 1980..a danas je 2011.godina i nema vas na košarkaškoj karti ove kvaz države a kamoli regije ili europe! A što se tiče Hitlerovih zastava,mi Hrvati nismo suncokreti kao vi!U nas se u kući štuje Njemačka isto koliko i Hrvatska,jer to su naši saveznici iz drugog svj.rata,e to što smo poraženi to je druga stvar,ali smo odani domovini i savezniku,i nema prelaska na drugu stranu! Vatikan je sakrivao naciste,ustaše a prije toga i kraljicu Jelenu koju su Turci protjerali,naravno da smo i za Vatikan!
ja stvarno neznam zasto ste toliki idioti. igokea i siroki imaju najvise novca od svih kk u bih, i zato su najbolji. sad ce bakir o ovoj utakmici govoriti kao srpsko-hrvatskoj uroti protiv bosnjaka. inace, meni kao hrvatu SMETA sto siroki ima dresove koji vise lice na one Hrvatske kosrakaske repke, nego nekoga iole normalnoga bh kluba
Neznaju šta bi pisali pa onda standarno valjate gluposti, kao vukojebina, kamenjari, spominjete hitlerovu zastvau bla bla...................zapitate li se vi ikad kakvi ste vi kada mi ovakvi \"zaostali\" vas razvalujemo gdje stignemo. Biti ce hitlerova zastava nebrinite, neklanjamo se mi UN-ovim zastavama!!!!!!
Sretno KK \"Kanta za nabijanje\" (nekad se to zvalo \"Bosna\") u derbiju protiv KK Tali ban iz Maoče Gornje! Pozdrav sa Širokog!
SAMO JAKO SAMO DESNO
ne znam, evo iz Širokog sam pa mi ovo vise postalo monotono i predvidljivo LOL. Pusti ih malo tijekom lige da se ponadaju, a onda standardno zgazi u finalu. Široki ima ono sto nitko u ovoj ligi u tolikoj mjeri nema - srce i inat. Pa nebitno da li je u pravu ili ne.To tko shvati, shvatio je Široki Brijeg.
bht prenosi samo košarkaške utakmice iz širokog brijega, ne znam zasto nikad iz aleksandrovca!! u sirokom ce bar biti puna dvorana i atmosfera dostojna finala
Dvorana na njivi u Laktašima, pored ovolike Banja Luke i Borca. I da navijam za Igokeu? NIKAD!!!
Moja prabaka je uvijek govorila da voli Tursku kitu vise od mene
državna je prenosila (rtrs) !
Glupane BHT ce prenositi drugu utakmicu haha
Ja neznam šta SENZACIONALNO, pa Široki je ove sezone od 6 međusobnih ogleda pobijedio pet. Slažem se s Mirtrom iz RS, Fer i korktna utakmica kao i navijanje. Tako je kad se igra u u europskom dijelu BiH. 8 naslov se smješi, Herceg Bosna cijela slavi jer titulu nose plavi!!!!!!!!!!