Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosanceros-seljanceros,....ajd nam malo iskopaj na netu ko je igrao u toj sampionskoj ekipi Bosne. to je bilo care dok je grad bio pun srba i hrvata. oni su vam bili i najbolji sportasi, glumci, pjevaci....svi otisli samo sto dalje od vas periguza i islamskih fanatika.
Hajd se kralju malo informisi pa onda postavljaj pitanja! Nauci pravopis i ostalo pa cemo onda pricati...
Selo ostaje selo i sa 100 titula...pogotovo ove lige.Evropsku titulu koju Bosna ima mozete samo sanjate kai i vasi fudbalski klubovi trece pretkolo lige prvaka.VI STE SAMO SAKA JADA..
Opet demostracija moći Širokog Brijega! Čudo u svakom pogledu! Čestitam prvacima ove šugave države!
de mi recite papci koji je to košarkaš bosne baš iz sarajeva. grad od 400000 papaka bi trebao dati barem jednog igrača
Kad tako gledate, fakat osvojise sve hrvatski klubovi ove sezone, svaka cast! Ali ispadose vam dva kluba iz Premier lige, tako da vam Zrinjski ili Siroki potencijalno gube 12 bodova za slijedecu sezonu:-) Al dobro hajd, igrat ce ti u lijepoj vasoj i finale lige prvaka! JAo koji debi lizam pa to nigdje nema, hahahaha!
Cestitke igracima Sirokog na tituli, bolji su bili i treba priznati. A ovim de_bilima sto pisu, ovo ono...PA nisam znao da vam je toliko do titule stalo!? Pa da, nema pomoci tate Mesica i babe Sanadera, a iz Listice lagano idu sva predstavnistva znacajnijih firmi u Sarajevo pa vam je sad sve sto uzmete veliko. Neka, fino neko gore rece, treba raznovrsnosti. svakako da se i nasi navijace opamete pa da pune Skenderiju u slijedecoj sezoni. P.s. nije mahalasenje nego mahalanje:-)
crknite periguzi od muke. niste stvoreni nizasto osim za ispijanja kahva cibukanja po vasdan i tracanja iliti mahalasenja kako vi to sami volite reci
Cestitke Sirokom !!
Sada cemo da igramo sa prvakom Hrvatske za prvo mjesto u Lijepoj nasoj u nasoj domovini
bit ćeee Bosna churac sampion....churac sampion....churac sampion....
@netwt mater ja tebi jarane, ko nam je kriv kad smo u svim sportovima ko qur.a.c. sve nekakvi igracine, govn.a.. u p.m. sve poslati i rasformirati bosanske klubove..
neki ljudi su jednostavno ograniceni. meni je licno drago sto je siroki prvak, iako sam iz Sarajeva. treba nam raznovrsnost, volio bih i da se neki drugi klubovi zesce ukljuce u borbu za titulu. \"ustase osvojili\" - pa vi niste normalni. onaj direktor sirokog je maksimalno fer i korektan tip, uvijek pokusavao dobre odnose sa bosnom odrzavati, uvijek dostojno podnosio poraz od bosne. gledam Imamovica, covjek mrtav ozbiljan predaje medalje. sramota me stvarno, nakon slobode i svega, ispada da je bosna postala brdzanska ekipa :(
momak svi mi znam da je siroki sa 15 tisuca stanovnika najsportski grad u bih i jesi vidio kakvu atmosfermu možemo napravit jos nas je mala grupica dosla usred sarajeva i pjevala vam \"sarajevo ispod trebevica\" i niste nista smijeli CJELO CE SARAJVO PLAKATI OVU NOC JEBI SE JEBI BOSNO ŠIROKI ŠAMPION
e ovako. iznervirao sam se gledajuci. ali dobro siroko je prvak i sta sad. mi smo uzeli kup. ali ne mogu da shvatim kako HAJRIC moze imati toliku minutazu, kako covjek moze napraviti toliko gresaka, kako je toliko glup, i kako ne shvati da kosarka nije za njega i zasto ne ide bacati kamena s ramena. I sto se tice Pasalica i njegove odbrane nad masonom, pa dobro, crnjo je dobar, ali sto ga pustas da neometano sutra za tri poena, pa pridzi mu brate i digni mu ruku bar toliko da mu pogled ometas. Sve u svemu dobro smo odigrali dok nas je isao vanjski sut, kad je to stalo, pod kos je tesko islo, a nasa odbrana je bila vise puta losa nego dobra. Definitivno trebamo pojacanja za nlb ligu i ja se iskreno nadam da ce ih biti. Jedno od najvecih pojacanja bi bilo da Hajric ode. Toliko.