Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Partizan u top 8. Svaka cast, strasna igra i strasna ekipa. https://youtu.be/lC7JIWLoKRI
Sta nam uradise nase velike patriote,pa 30 godina mi blejimo kako komsijama dolaze velike ekipe i bolo kom sportu,a nama se servira samo Zadruge,Zvjezde Granda itd..Pa ne mogu da vjerujem da nit jedan bogati insan ne iz Seher Sarajeva i drugih gradova jednom Zuvijek pocnu urgirati da se i kod nas pocne ulagati u sport,zeljni smo tog uspjeha.
Da li su on i Đenan Ušćuplić u srodstvu...
Obradović, tu sve počinje i sve se završava.
Musa je nezaustavljiv u svojim prodorima. Taj produzeni,usporeni korak sa promjenama pravca je fantazija. Il je kos ili faul. A onda penale ne fula. I odbranu je unaprijedio. Veceras je forsiro trojke preko ruke bespotrebno. Imo je i dvije -tri izgubljene lopte..al dobra partija sve u svemu. Nije se moglo vise protiv ovakve odbrane Partizana i ove sjajne publike.
sad ide taktiziranje i biranje protivnika za playoff
Barsa i papica od Mirotića da potopi legiju stranaca.
musa 50pts 38reb i 15asis i real izgubi
Niko ne želi da igra protiv Partizana trenutno. Mnogo smo jaki!
Isplati se Vučićevo pumpanje miliona u ovo legiju stranaca zvanu Partizan. Ovaj Bošnjo Smailagić im je još najbolji ako se ne računaju stranci. Musa i Hezonja najbolji u Realu, vidi se da uživaju igrati u ovakvoj atmosferi.
A uuuuuu