Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast Igokei,pobjedili ste nas minimalnom razlikom,,,vama je pomoglo jer ste na svom terenu ali sad nebitno... pokazali ste se super ove godine u ABA ligi,,,i drago mi je što Široki ima tako jakog protivnika da bi se oba kluba još više usavršavala i nastavila igrat po Europi
Cestitke za najbolje Ostali vise srece iduce godine
Cestitke za najbolje Ostali vise srece iduce godine
Da, Bosna u kojoj su, uz Kinđeta, igrali ŽARKO Varajić (koji je dao pola koševa, 45, u finalu, kad je Bosna postala prvak Europe), RATKO Radovanović, ANTO Đogić, PREDRAG Benaček i ostali. Otkad takvih nema, u pravu je ovaj gore, borit ćete se samo za prvaka Sadakistana i to će vam biti plafon. Mada Vogošću, Tali ban, Kakanj i ostale klubove s tog područja ne smijete podcijeniti.
e kreteni nikad vi necete postici uspjehe kakve Bosna ima,nikad vjerujte mi....
Nasa KK-Bosna-ASA-KantaZaNabijanje-BHTelekom veceras je osvojila Kup 24% pobjedom u finalu nad KK TaliBan Gornja Maoca
A đe je naša Bosna u finalu, kako to vi bez naši???
Drzava sa najnebitnijim sportskim natjecanjima na svijetu... Jednostavno nobody cares....
Interesuje me sta je trener bajic rekao poslje utakmice protiv cega se buni
Bravo, jos jednom ste pokazali pozrtvovanost i da ste najbolji tim! Samo naprijed, tu smo mi koji smo svim srcem uz vas i idemo dalje!!