Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K.K Bosna svake godine sve losija,do ove godine sam imao godisnju kartu,nema sanse da je ove kupim,i prosle su bili batru gastro.
ova treca cetvrtina bas prokleta... i za reprezentaciju i za klubove
hehehehehheeheheheehheehe...al zaista ono sto je pisalo u avazu, na tragu je cjelokupne istine a ticalo se mahalbasica,beobasketa i dine k. :) vukoicic i bukva pokusavaju zaista raditi najbolje svoj posao,al uvijek ce samo pokusavati...hehheheheehehehheeheh...osim toga, trebalo bi istraziti to do kraja a ne da neki dino k. maze oci javnosti i supljira..a nama koji znaju dosta toga oko bosne i postupanja s prema igracima, ostaje da se smijemo hehehehehee P.S.cuj tomic 15 skokova...hehehe..pa nije dwight howard...a mora da je ivanovic penzioner igrao veci dio susreta posto on voli da se angazuje u odbrani a nikako ne voli da prevodi lopte....:))) al stash,mora se igrati..reko dino k. heheheheehe
Pojačanje Jovanović HaHaHaHaHaHaHaHaHA!!!
Sta ocekivati kada su u klubu \'\'pojacanja\'\' igraci tipa Češković, Bajić... U kratko TARABE!! Bravo Dino i Admire, upropastite i to malo sto ima!
Cudna mi cuda...nista novo...ovo nije nikom iznenadjenje...