Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I usput, hebala vam nova sport mater
@JuricaSpindl pa i gube utakmice kako kosarkaske tako i fudbalske zato sto pola stanovnistva nema taj kanal. Ipak je drugacije kad cijela nacija moze gledati, osjeti se taj vibe.
@JuricaSpindl Za sve one koji nemaju kanal nova sport, postoji kvalitetan i legalan livestream (3,99 $ obje utakmice), evo link: https://www.livebasketball.tv/packages Više puta sam koristio, kvalitet je dobar, sa plaćanjem nema nikavih problema. Mogu se gledati sve utakmice svih reprezentacija u ovoj rundi kvalifikacija, odnosno, uplata vrijedi do kraja novembra.
Susreti su na pragramu u hotelu Hills na Ilidzi, al se prosirio hotel Hills... Bravo Klixe, bravo!
Za sve one koji nemaju kanal nova sport, postoji kvalitetan i legalan livestream (3,99 $ obje utakmice), evo link: https://www.livebasketball.tv/packages Više puta sam koristio, kvalitet je dobar, sa plaćanjem nema nikavih problema. Mogu se gledati sve utakmice svih reprezentacija u ovoj rundi kvalifikacija, odnosno, uplata vrijedi do kraja novembra.
teško da mogu dalje
ma samo naprijed momčineeeee !!!
kad se i u čemu bosni širom vrata otvorila
Je..li vas više vaši klubovi. Samo našim manekenima klubovi ne daju. Uvijek se na to vade.
Hebem telemach i nova sport ...
Nisam znao da se u hotelu Hills igra kosarka
Unistili ste sport sa nova kanalom.
Bosna👏 Bosna 👏 Bosna👏
Bugarska je inače košarkaška velesila