Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjeda, i to pred punim Mejdanom. Sretno žuto-plavi
Samo jako i bez respekta. Nema veze, pobijedili ili ne, bitno je da se skinu ti kompleksi iz prošlosti i da se protiv svakog protivnika nastupi sa željom za pobjedu, a ne skinuti gaće ipred dvorane. Mislim da nikad nismo pobijedili Grčku u košarci, ali došao je i taj čas.
Grčka je bez igrača Olimpijakosa i Panatenaikosa, da su nam Gordić i onaj amerikanac dobili bih glat,ovako ostaje da pokušaju jakom odbranom i uz pomoć najbolje košarkaške publike u BiH!
Jel ima koji sport da vas nedopadnu ti Grci?
@ZD1986 Ima, mi ne igramo vaterpolo :-)))
uvijek i u svemu sa Grcima dobro prolazimo
Srcano kao protiv Latvije samo malo preciznije ako ikako moze. Sretno ljiljani nasi🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
pogotovu sa penala ako može.
Karte rasprodate vec danima, steta sto dvorana ne prima 15 000 gledalaca, bilo bi i to puno sigurno..
Sve nastupe nase repke kao i velike vecine pojedinaca koji igraju pod nasom zastavom treba gledati bez emocija i bez ocekivanja. To je tuzna ali tako realna slika sporta u nasoj drzavi... Ima izuzetaka ali je to absolutna manjina. Bilo kako bilo sretno momcima!
@eanibab U pravu si, i ja tako razmišljam sve dok ne počne utakmica. I onda uđe neki šejtan u mene i ne mogu bez emocija, a volio bih da mogu. Naročito kad je košarka u pitanju.
Igraj Bosno igraj i pobijedi... 💪
Hajmo razvaliti Grke,volim te Bosno ljubavi jedina